کد خبر: 1322946
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۳
اجرای تراش و روکش مکانیزه آسفالت به صورت شبانه‌روزی سرپرست سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری کرج با اشاره به افزایش دو برابری بودجه تولید و توزیع آسفالت در سال‌جاری، از تراش و روکش مکانیزه آسفالت تقاطع غیرهم‌سطح جمهوری اسلامی به‌منظور بهسازی و ساماندهی معابر شهری و تسهیل در عبور و مرور شهروندان خبر داد.

مرتضی دهقانی‌سانیج در بازدیدی که از محل اجرای پروژه‌های تراش و روکش مکانیزه آسفالت تقاطع غیرهم‌سطح جمهوری اسلامی حدفاصل میدان جمهوری اسلامی تا پل شهدای روحانی و خیابان وحدت در محدوده چهارصد دستگاه انجام داد، گفت: اجرای عملیات آسفالت یکی از دغدغه‌های اصلی سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری کرج در راستای رفاه حال شهروندان است.

دهقانی اظهار کرد: این سازمان در طول سال‌جاری با تلاش شبانه‌روزی اقدام به اجرای عملیات تراش و روکش آسفالت طبق استانداردهای موجود و با رعایت دستورالعمل‌ها و ضوابط اجرایی و بر اساس اولویت‌های پیش‌بینی شده، کرده است و تا پایان سال نیز این روند ادامه خواهد داشت.

وی افزود: افزایش ۲ برابری بودجه تولید و توزیع آسفالت در بودجه سال جاری و تاکید دوره ششم مدیریت شهری کرج بر عدالت محوری و تخصیص بودجه به مناطق کم برخوردار و معابر فرعی شهر کرج، گام مهمی برای برخورداری این محلات از امکانات شهری خواهد بود.

سرپرست سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری کرج ادامه داد: عملیات تراش و روکش آسفالت خیابان وحدت در محدوده چهارصد دستگاه با تناژ تقریبی هزار و ۵۰۰ تن آسفالت اجرایی شده است.

دهقانی‌سانیج با اشاره به اینکه توزیع آسفالت در معابر سطح شهر بر اساس اولویت نیاز مناطق و محله‌های مختلف به آسفالت انجام می‌شود، گفت: روکش مکانیزه آسفالت معابر تقاطع غیرهم‌سطح جمهوری اسلامی با تناژ مصرفی بیش از ۸۰۰ تن آسفالت درحال اجرا است.  

برچسب ها: البرز ، کرج ، شهرداری کرج
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار