کد خبر: 1315856
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۹
حملات رژیم «جولانی» علیه مسیحیان؛ کلیساها به آتش کشیده شدند منابع آگاه از آتش زدن کلیساهای شهر سویدا توسط تروریست های وابسته به جولانی در سوریه خبر دادند.

جوان آنلاین: منابع آگاه امروز سه شنبه اعلام کردند که رژیم تروریستی جولانی و باند تحت امر وی تلاش‌های بسیاری برای ممانعت از انعکاس گزارش‌های مربوط به جنایاتشان در سوریه به کار گرفتند.

آنها اضافه کردند: این جنایات به ویژه در شهر سویدا طی هفته‌های گذشته جنجال برانگیز شده است. دست کم شش کلیسا در جریان لشگرکشی تروریست‌های جولانی به این شهر و بیرون راندن هزاران خانواده مسیحی به آتش کشیده شده‌اند.

منابع مذکور تصریح کردند که این جنایات به لیست بلندبالای تجاوزات رژیم جولانی در سوریه اضافه می‌شود. تروریست‌ها در این کشور تنها علوی‌ها یا دروزی ها را هدف قرار نمی‌دهند بلکه مسیحیان نیز از دست حملات آنها در امان نیستند.

آنها بیان کردند که هدف رژیم جولانی تغییر ساختار جمعیتی در این مناطق است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار