کد خبر: 1308667
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۷
آنروا: هیچ‌کس در غزه در امان نیست دبیرکل آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد: هیچ‌کس در غزه در امان نیست؛ حتی پرستاران نیز نیاز به مراقبت دارند.

جوان آنلاین: فیلیپ لازارینی، دبیرکل آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) خاطرنشان کرد، پزشکان، پرستاران، خبرنگاران و فعالان در زمینه بشردوستانه در غزه با قحطی و گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند و بسیاری از آنها دچار اغما می‌شوند.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، لازارینی در ادامه افزود، در حال حاضر بسیاری از آنها هنگام انجام وظایف خود مانند گزارش جنایات یا کاهش بخشی از درد و رنج‌ها، از گرسنگی و خستگی دچار اغما می‌شوند؛ در عین حال، جست‌وجوی غذا به اندازه بمباران مرگبار شده است.

وی همچنین تصریح کرد، برنامه‌های مؤسسه بشردوستانه غزه برای توزیع کمک‌های بشردوستانه در این منطقه یک تله مرگ است به طوریکه نظامیان به صورت کورکورانه و بی‌هدف به سمت فلسطینیان شلیک می‌کنند.

دبیرکل آژانس آنروا همچنین گفت، یافتن غذا در غزه مانند بمباران مرگ‌آور است و امکان ندارد این شرایط طبیعی باشد و کمک‌ بشردوستانه از مأموریت‌های مزدوران نیست.

فیلیپ لازارینی همچنین اظهار داشت، تاکنون بیش از ۱۰۰۰ نفر از اواخر ماه مه میلادی در حالی که با گرسنگی مواجه بودند، جان خود را از دست داده‌اند.

دبیرکل آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد: هیچ‌کس در غزه در امان نیست؛ حتی پرستاران نیز نیاز به مراقبت دارند.

پیش از این نیز، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی «آنروا» فراهم نبودن زمینه ارسال کمک‌های غذایی به غزه در اوج قحطی و گرسنگی را به باد انتقاد گرفت و اعلام کرد: بی‌تفاوتی، همدستی است و باعث می‌شود انسانیت خود را از دست بدهیم.

آنروا در ادامه اعلام کرد: ما هر روز پیام‌های کمک‌خواهی متعددی را از همکاران خود در آنروا که از گرسنگی شدید رنج می‌برند، دریافت می‌کنیم. محاصره باید برداشته شود و کمک‌های بشردوستانه بایستی به طور ایمن و گسترده به نوار غزه تحویل داده شود.

دفتر رسانه‌ای دولتی غزه پیشتر اعلام کرده بود که تعداد کودکانی که به دلیل سوءتغذیه از آغاز جنگ تاکنون به شهادت رسیده‌اند، افزایش یافته است.  

غزه از ماه‌ها پیش با بحران شدید انسانی مواجه است و مردم این منطقه، به ویژه کودکان و زنان، در شرایط بسیار سختی زندگی می‌کنند. کمبود شدید غذا، آب و دارو، جان بسیاری از مردم را به خطر انداخته است.  

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، جنگ کشتار جمعی در غزه را آغاز کرده است که شامل قتل، گرسنگی، تخریب و آوارگی اجباری می‌شود. این رژیم همه فراخوان‌های بین‌المللی و دستورات دیوان بین‌المللی دادگستری برای توقف این جنایات را نادیده گرفته است.

رژیم یاغی از زمان فروپاشی آتش‌بس شکننده در ماه مارس، جنگ خود علیه غزه را از سر گرفته است. نیروهای ارتش به بسیاری از مناطق نوار غزه، به ویژه در جنوب، پیشروی کرده‌اند و خواستار تخلیه مناطق وسیعی در شمال شده‌اند. ارتش اشغالگر تهدید کرده است که در غزه می‌ماند و از مناطق جدیدی که از مارس تصرف کرده و محاصره‌ای خفقان‌آور بر کمک‌های غذایی و پزشکی اعمال کرده است، عقب‌نشینی نمی‌کند.

نهادهای داخلی و بین‌المللی و کمیته‌های حقوق بشر سازمان ملل متحد از جامعه بین‌المللی خواسته‌اند تا برای توقف جنگ کشتار جمعی در غزه رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار دهند.

بر اساس آخرین آمار منتشر شده، جنگ غزه تاکنون به شهادت و زخمی شدن بیش از ۱۹۹ هزار فلسطینی، اکثراً کودکان و زنان و مفقود شدن بیش از ۹ هزار نفر منجر شده است. همچنین، صدها هزار نفر آواره شده‌اند و قحطی و گرسنگی جان بسیاری را گرفته است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار