جوان آنلاین: مراسم قرعهکشی مرحله پلیآف مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ برگزار شد و در گروه اول تیمهای قطر، امارات و عمان در گروه دوم تیمهای عربستان سعودی، عراق و اندونزی به مصاف هم خواهند رفت. نکته اینکه امارات و قطر که در دور قبلی در گروه ایران حضور داشتند، حالا هم باید به مصاف یکدیگر بروند.
به گزارش ایرنا، دیدارهای این مرحله به صورت متمرکز از ۱۶ تا ۲۲ تیر ماه برگزار خواهد شد. قطر و عربستان سعودی دو میزبان پلیآف هستند که به دلیل رتبهبندی فیفا در ماه ژوئن، در سید اول قرار گرفتند. قرار است مکانهای برگزاری مسابقات اعلام شود.
تیمهای صدرنشین در هر گروه به صورت مستقیم به جام جهانی صعود میکنند و هشت سهمیه تضمینشده برای آسیا را تکمیل خواهند کرد. تیمهای دوم هر دو گروه برای کسب سهمیه پلیآف بین قارهای، در دو بازی رفت و برگشت حذفی رقابت خواهند کرد.
ایران و ازبکستان از گروه A، کره جنوبی و اردن از گروه B و ژاپن و استرالیا از گروه C به ترتیب به عنوان صدرنشین و نایب قهرمان به مرحله نهایی راه یافتند.