به گزارش جوان آنلاین : وحید فراهی مدیرکل نوسازی مدارس استان گلستان در دیدار با سخنگوی کمیسیون عمران در مجلس شورای اسلامی گفت: مردم و خیرین، گام بلندی برای جبران کمبود فضای آموزشی در استان برداشته اند، تکمیل و ساخت بیش از 1024 کلاس درس در 156 پروژه نهضت مدرسه سازی ، نوید آیندهای روشن برای دانشآموزان این استان را میدهد.
وی آغاز پروژههای گسترده مدرسهسازی با مشارکت چشمگیر مردم در شهرها و روستاهای استان را نقطه عطفی در تحقق عدالت آموزشی دانست و با تقدیر از همراهی نهادهای مختلف و حمایت مسئولان استانی، تصریح کرد: این دستاورد بزرگ، نتیجه همکاری دستگاههای آموزشی، فرهنگی و تلاش بیوقفه خیرین و مردم است.
وی افزود : آنچه نهضت مدرسهسازی را متمایز میکند، روح مردمی آن است. از روستاییان گرفته تا خیران و نهادهای انقلابی، همه در این جهاد آموزشی شریکاند.
فراهی تأکید میکند: مردمیسازی، قلب تپنده و موتور محرک این نهضت است.
عبدالجلال ایری ، سخنگوی کمیسیون عمران در مجلس شورای اسلامی در ادامه این دیدار با تاکید بر اینکه مدرسهسازی بخش مهمی از زنجیره آموزش محسوب میشود، افزود: موضوع مدرسه سازی در برنامه هفتم توسعه و در بودجه ۱۴۰۴ به صورت ویژه مورد توجه قرار گرفته است و مجلس هم با قوت در کنار دولت برای توسعه عدالت آموزشی پای کار است.
عبدالجلال ایری ضمن تشکر از کارکنان جهادی و تیم مدیریتی نوسازی مدارس گلستان گفت: محرومیت آموزشی همچنان سایهای سنگین در بعضی از شهر و روستاهای غرب گلستان دارد و کلاسهای کانکسی، دیوارهای غیراستاندارد و کمبود فضای آموزشی، زیبنده دانشآموزان این استان نیست.
نماینده مردم شهرستان های کردکوی، بندر ترکمن ، بندر گز و گمیشان در مجلس شورای اسلامی افزود: عدالت آموزشی، به دانشآموزان روستایی فرصتی برابر برای شکوفایی میدهد و استعدادهای نهفته گلستان را آزاد میکند. ایری با امید میگوید: آیندهسازان کشور، در مدارسی ایمن و مجهز، فردایی بهتر خواهند ساخت و این نهضت، افق روشنی پیش روی گلستان گشوده است که با تمام قوا و جدیت باید پیگیری هم شود.
سخنگوی کمیسیون عمران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر استفاده از ظرفیت های بخش خصوص و مسئولیت های اجتماعی نهادها ، بانک ها و کارخانجات گفت: اولویت اصلی در شهرستان های غرب گلستان توسعه و افزایش کلاس در فضاهای آموزشی با تراکم بالا و جمع آوری مدارس کانکسی باشد.