کد خبر: 1300144
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۷
از ابتدای اجرای قانون جهش تولید مسکن، ۱.۹ میلیون واحد نهضت ملی مسکن، خودمالک شهری و ... به بانک‌ها معرفی و برای ۵۶درصد آنها قرارداد تسهیلات امضا شده است.

جوان آنلاین: از ابتدای اجرا نهضت ملی مسکن تا خردادماه امسال ۹۳۱ هزار و ۵۷۴ واحد نهضت ملی مسکن برای دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند.

به گزارش تسنیم، در بخش پروژه‌های خودمالک شهری، خودمالک روستایی، بافت فرسوده و مشارکت به ترتیب ۴۴۵ هزار و ۶۶۳ واحد، ۴۸۰ هزار و ۷۳۶ واحد، ۲۲ هزار و ۳۷۶ واحد و ۲۲ هزار و ۱۴۳ واحد به بانک‌ها معرفی شده‌اند.

در مجموع تاکنون یک میلیون و ۹۰۲ هزار و ۴۹۲ واحد به بانک‌ها معرفی شده‌اند که از این تعداد قرارداد یک میلیون و ۷۱ هزار و ۲۵۲ واحد (۵۶.۳۱ درصد) امضا شده است.

سهم پروژه‌های نهضت ملی، خودمالک شهری، خودمالک روستایی، بافت فرسوده و مشارکت از قرارداد‌ها به ترتیب ۴۵۸ هزار و ۳۱۴ واحد، ۲۲۷ هزار و ۷۲۷ واحد، ۳۷۹ هزار و ۲۷۸ واحد، ۳۰۰۴ واحد و ۲۹۲۹ واحد است.

در حال حاضر ۸۳۱ هزار و ۲۴۰ واحد در صف دریافت تسهیلات قرار دارند و مبلغ قرارداد‌های امضا شده حدود ۴۰۰ همت است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار