کد خبر: 1299894
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۰
مخابرات منطقه گلستان خبرداد:
حضور مخابرات منطقه گلستان در نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان مخابرات منطقه گلستان ،با هدف معرفی خدمات نوین مخابراتی ، در نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان استان گلستان حضور فعال دارد.

به گزارش جوان آنلاین : غلامعلی شهمرادی، مدیر مخابرات منطقه گلستان، با تأکید بر اهمیت نقش مخابرات در زیربنای شهر هوشمند گفت: امروز دیگر نمی‌توان ساختمانی را بدون زیرساخت‌های مخابراتی مدرن تعریف کرد. حضور ما در این نمایشگاه فرصتی است برای معرفی خدماتی همچون FTTH و تشویق مهندسان به استفاده از این ظرفیت در ساخت‌وسازهای جدید.
وی افزود: مخابرات آماده همکاری نزدیک با انبوه‌سازان و مهندسان ساختمانی است تا بتوانیم نسل جدیدی از خانه‌های هوشمند را در استان گلستان توسعه دهیم؛ خانه‌هایی که هم‌راستا با تحول دیجیتال، رفاه، امنیت و بهره‌وری بالاتری را برای شهروندان به همراه دارند.
نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان استان گلستان با حضور ده‌ها شرکت فعال در حوزه ساخت‌وساز، تجهیزات فنی و خدمات مهندسی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی گرگان برگزار شده و از ۶ الی ۹ خرداد دایر است.

برچسب ها: نمایشگاه ، تخصصی ، مخابرات
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها