جوان آنلاین: آخرین روز هفتمین دوره رقابتهای بسکتبال سه نفره دانشجویان آسیا با قهرمانی تیم بسکتبال پسران دانشگاه پیام نور و کسب جواز حضور در رقابتهای لیگ جهانی و مقام سومی برای تیم دانشگاه شهید بهشتی به پایان رسید.
به گزارش ایسنا، در رقابت فینال، تیم دانشگاه پیام نور به مصاف تیم چین میزبان رقابتها رفت و در یک بازی نزدیک، موفق شد با نتیجه ۲۱ بر ۲۰ تیم میزبان را شکست دهد و عنوان قهرمانی این دوره از رقابتهای را کسب کند و به رقابتهای لیگ جهانی راه یابد.
در مسابقه ردهبندی تیم دانشگاه شهید بهشتی دیگر نماینده ایران با نتیجه ۱۸ بر ۱۵ مقابل تیم مغولستان، پیروز شد و در جایگاه سوم ایستاد. همچنین تیم دختران دانشگاه پیام در بازی ردهبندی با شکست مقابل تیم چین در جایگاه چهارم قرار گرفت.
دو تیم دختران و پسران دانشگاه پیام نور و یک تیم پسران دانشگاه شهید بهشتی به نمایندگی از سوی ایران توسط فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی به این مسابقات اعزام شدند.
هفتمین دوره رقابتهای بسکتبال ۳×۳ دانشجویان دانشگاههای آسیا با حضور ۱۲ کشور از ۲ تا ۴ خرداد در شهر پوتو، ژوشان کشور چین برگزار شد.