کد خبر: 1298931
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۱
بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تمام اعضای هیئت مذاکره کننده این رژیم را که در دوحه قطر در حال رایزنی برای دستیابی به توافق آتش‌بس در نوار غزه بود، به تل‌آویو بازگرداند.

جوان آنلاین: به نقل از شبکه خبری قدس، روزنامه عبری «یسرائیل هیوم» اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی تمام اعضای هیئت مذاکره کننده این رژیم را که برای مذاکرات درباره آتش بس در نوار غزه در دوحه قطر حضور داشتند، بازگردانده است.

به گزارش مهر، این روزنامه عبری در شرح جزئیات این خبر افزود که نتانیاهو دو روز پیش سه نفر از اعضای هیئت مذاکره کننده را از دوحه بازگردانده بود و امروز هم نفر چهارم را به تل آویو بازگردانده است.

به نظر می‌رسد که این اقدام نتانیاهو به علت بی نتیجه بودن مذاکرات آتش بس غزه در دوحه و همچنین واکنش به کشته شدن دو کارمند سفارت رژیم اشغالگر در واشنگتن بوده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار