کد خبر: 1298439
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۳
اعضای شورای اسلامی شهر مهستان با همراهی فرمانده حوزه مقاومت بسیج ۶۱۳ قمربنی هاشم(ع) و معاونین و مسئولین شهرداری مهستان، به منظور بررسی مشکلات ساکنان مجتمع مسکونی ۴۱۸ واحدی، از این مجتمع بازدید کردند. این بازدید با هدف آشنایی نزدیک‌تر اعضا با وضعیت زندگی ساکنان و شناسایی نقاط ضعف و قوت این مجتمع انجام شد.

در شروع این بازدید، اعضای شورای شهر با نمایندگان ساکنان به گفتگو پرداختند و شنونده نظرات و مشکلات آنان شدند. ساکنان از مشکلاتی همچون عدم تامین امنیت، نقص در خدمات عمومی و کمبود فضای سبز در این مجموعه گلایه کردند.

بابک پور خداداد ، رئیس شورای اسلامی شهر مهستان در این بازدید با اشاره به اهمیت تامین رفاه و آسایش شهروندان، اعلام کرد که شورای شهر تمام تلاش خود را برای حل مشکلات موجود به کار خواهد بست و در این راستا، بررسی میدانی و گفتگو با شهروندان را جزو برنامه‌های اصلی خود قرار داده است.

در ادامه، اعضای شورای شهر از بخش‌های مختلف مجتمع بازدید کرده و نسبت به شرایط ساختمان‌ها، امکانات رفاهی و فضای عمومی نظرات خود را مطرح کردند.

شورای اسلامی شهر مهستان همچنین از مسئولین مربوطه خواستند تا به مشکلات مورد اشاره ساکنان رسیدگی کنند و امکانات لازم را بهبود ببخشند.

این بازدید نشانگر عزم جدی اعضای شورای اسلامی شهر مهستان در راستای ارتقاء کیفیت زندگی ساکنان و ایجاد محیطی امن و آباد برای شهروندان است.

 شورای شهر اعلام کرده است که نتیجه این بازدید و مشاهدات به زودی در جلسات رسمی شورا مورد بررسی قرار خواهد گرفت و تدابیر لازم برای حل مشکلات اتخاذ خواهد شد.

انتظار می‌رود که با همکاری و همیاری مسئولین و شهروندان، مشکلات موجود در مجتمع مسکونی ۴۱۸ واحدی به سرعت برطرف شود و شرایط زندگی ساکنان بهبود یابد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار