کد خبر: 1297385
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۴
اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل منطقه ۱۱ از برگزاری جلسه کمیته ایمنی ساختمان‌های مهم و بلندمرتبه این منطقه، با هدف ارتقاء سطح ایمنی، کاهش خطرات ناشی از ناایمنی این ساختمان‌ها، بررسی دقیق، نظارت مستمر و اجرای اقدامات اصلاحی موثر خبر داد.

جوان آنلاین: جلسه کمیته ایمنی ساختمان‌های مهم و بلندمرتبه منطقه ۱۱ با اولویت بررسی و ارزیابی پاساژ‌ها و مراکز تجاری با حضور شهردار، عوامل ستاد مدیریت بحران منطقه، شهرداران نواحی و مدیر اداره HSE منطقه با هدف بررسی آخرین وضعیت ایمنی ساختمان‌ها و پیش‌بینی تدابیر ویژه برای رفع خطر و ارتقاء ایمنی برگزار شد.

به گزارش تسنیم، در این نشست، گزارش کاملی از نتایج ارزیابی ساختمان‌های مهم و بلندمرتبه منطقه ۱۱ که توسط مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی و با همکاری سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران انجام شده بود، ارائه شد و آمار بازدید‌های انجام شده از این ساختمان‌ها به همراه دسته‌بندی آنها از گروه بسیار پرخطر تا کم‌خطر به استحضار حاضران رسید.

همچنین در این نشست، گزارش اقدامات ایمن‌سازی انجام گرفته در پاساژ‌ها و ساختمان‌های مهم منطقه از جمله آلومینیوم، علاءالدین، میلاد قائم و مهستان مطرح شد. وضعیت ایمنی ساختمان‌های علاءالدین شماره یک، دو و سه نیز مورد بررسی قرار گرفت.

مهدی کاظمی قمی، شهردار منطقه ۱۱ در این نشست با ارائه تدابیر و راهکار‌های لازم، بر لزوم پیگیری ویژه جهت ارتقاء ایمنی این مراکز تأکید کرد.

در پایان، بر ضرورت پیگیری ویژه برای رفع خطر از ساختمان‌ها و پاساژ‌های مهم و ناایمن و همچنین گود‌های رها شده و پرخطر در سطح نواحی منطقه تا حصول نتیجه و انجام اقدامات جدی و لازم تأکید شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار