کد خبر: 1295894
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۲
وزیر دفاع پاکستان:
وزیر دفاع پاکستان در گفت‌وگویی بیان کرد در صورت متوقف شدن عملیات «سندور» از سوی هند، تنش‌های نظامی پایان خواهد یافت.

جوان آنلاین: «خواجه آصف» وزیر دفاع پاکستان در گفت‌وگویی اعلام کرد که در صورت توقف عملیات نظامی «سندور» و سایر اقدامات تهاجمی از سوی دهلی‌نو، پاکستان تنش‌ها در درگیری با هند را تشدید نخواهد کرد.

خبرگزاری تاس گزارش داد که آصف در گفت‌وگویی با بلومبرگ گفت: ما در دو هفته گذشته مدام گفته‌ایم که هرگز آغازگر هیچ اقدام خصمانه‌ای علیه هند نخواهیم بود. اما اگر به ما حمله‌ای شود، پاسخ خواهیم داد. اگر هند عقب‌نشینی کند، ما حتما به این تنش‌ها خاتمه می‌دهیم.

وزیر دفاع پاکستان در پاسخ به این سوال بلومبرگ مبنی بر این که آیا گفت‌وگو میان طرفین امکان‌پذیر است، گفت که از هیچ گونه تماسی در این راستا اطلاعی ندارد.

وزارت دفاع هند درباره این درگیری نظامی که از شب گذشته آغاز شد، گزارش داد که نیروهای مسلح هند عملیات «سندور» را آغاز کرده که طی آن ۹ هدف در پاکستان مورد حمله قرار گرفت. بر اساس این بیانیه، این حملات محل‌هایی را هدف قرار داد که حملات تروریستی علیه هند از آن‌جا برنامه‌ریزی و هدایت می‌شد.

این وزارتخانه خاطرنشان کرد که این عملیات در پاسخ به حمله تروریستی «وحشیانه» در پهلگام ایالت جامو و کشمیر انجام شد که طی آن ۲۵ شهروند هندی و یک شهروند نپالی جان باختند.

بر اساس اعلام پاکستان، در حملات هند ۲۶ نفر کشته و ۴۶ نفر دیگر زخمی شدند. ارتش پاکستان نیز گفت که پنج فروند جنگنده هندی سرنگون شده‌اند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار