کد خبر: 1281675
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۵
پزشکیان با انتقاد از نظام تامین و عرضه کالا:بسته‌های معیشتی به هفت دهک درآمدی داده می‌شود رئیس‌جمهور روز یکشنبه در جلسه هیات دولت با انتقاد از نظام تامین و عرضه کالا گفت: در حوزه تأمین ذخایر مایحتاج معیشتی مردم به لحاظ مدیریتی ایراد‌های زیادی وجود دارد، لذا تلاش خواهیم کرد برای سال آینده این مشکلات برطرف شده باشد.

جوان آنلاین: از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، جلسه هیات دولت بعد از ظهر امروز یکشنبه به ریاست رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان و با حضور اعضای هیات دولت در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

به گزارش ایرنا، مسعود پزشکیان در جلسه بعد از ظهر امروز یکشنبه هیات دولت بر پرداخت بسته‌های معیشتی به هفت دهک درآمدی جامعه تأکید کرد و اظهار داشت: امروز تعداد زیادی از مردم کشور دچار مشکل هستند و نیاز به دریافت بسته معیشتی دارند.

وی ادامه داد: سعی خواهیم کرد از همه ظرفیت‌ها برای بهبود وضعیت معیشتی دهک‌های پایین بهره بگیریم.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری گفت: در حوزه تأمین ذخایر مایحتاج معیشتی مردم و واردات و عرضه آن، از سبد غذایی مصرفی خانوار‌ها تا سوخت و انرژی، به لحاظ مدیریتی ایراد‌های زیادی وجود دارد.

 

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
محقق
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
0
0
باسلام
جناب رییس جمهور اکثر مدیران ما پشت میز نشین هستند من با آمریکایها یک دهه اموزش دیده ویا کار کرده ام اصلا پشت میز مدیریت نمی نشستن
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار