کد خبر: 1277690
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۱
سردار فدا در بزرگداشت روز حماسه و ایثار مردم خوانسار:
اصفهان - در مراسم گرامیداشت سالروز حماسه و ایثار مردم خوانسار، سردار مجتبی فدا، فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان، با تأکید بر اهمیت وحدت و مقاومت در پیروزی‌های اخیر جبهه مقاومت، از حمایت جمهوری اسلامی از کشورهای مقاوم در برابر استکبار جهانی سخن گفت و بر ضرورت پایبندی به اصول انقلاب اسلامی و رهبری مقام معظم رهبری تأکید کرد.

به گزارش  ایزدی خبرنگار جوان آنلاین سردار فدا در سخنان خود با اشاره به اهمیت ایستادگی مردم ایران در دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی، اظهار داشت: «امنیت و آرامش امروز ایران اسلامی مرهون فداکاری‌ها و مقاومت مردم است. این امانتی است که باید به دقت حفظ شود و وظیفه ما در سپاه، پاسداری از این نظام مقدس است.»

وی در ادامه به نقش راهبردی جبهه مقاومت در تحولات منطقه اشاره کرد و گفت: «پیوستن کشورهای مقاومت به یک جبهه متحد نشان‌دهنده قدرت و همبستگی است که در برابر دشمنان ایستاده‌اند. عملیات "طوفان الاقصی" و پیروزی‌های آن علیه رژیم صهیونیستی، نمونه‌ای از ثمره مقاومت، ایستادگی و اتکاء به توان داخلی است.»

فرمانده سپاه اصفهان با تأکید بر راهبردهای جمهوری اسلامی در حمایت از جبهه مقاومت در قالب کمک‌های معنوی و مستشاری، خاطرنشان کرد: «همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند، هر حرکت ضدآمریکایی و اسلامی که مردمی باشد، مورد حمایت جمهوری اسلامی است. ما در کنار جبهه مقاومت خواهیم ایستاد و از آن‌ها حمایت خواهیم کرد.»

وی با یادآوری پیروزی‌های مردم فلسطین و شکست رژیم صهیونیستی افزود: «اگرچه رژیم صهیونیستی از پشتیبانی آمریکا و کشورهای غربی برخوردار است، اما ایستادگی و مقاومت مردم فلسطین، غزه و لبنان موجب شکست این رژیم و بحران‌های داخلی آن شده است. اکنون دیگر به وضوح می‌بینیم که حماس و جبهه مقاومت، راه‌حل‌های خود را بدون نیاز به فشارهای خارجی و با پشتوانه مردم خود پیش می‌برند.»

سردار فدا همچنین بر ضرورت حفظ وحدت و همبستگی در داخل کشور تأکید کرد و گفت: «ما باید با پایبندی به اصول انقلاب اسلامی، وحدت ملی را تقویت کنیم و از هرگونه تفرقه و دو قطبی‌سازی پرهیز کنیم. امروز تمام تلاش دشمنان بر ایجاد شکاف و تفرقه در جامعه اسلامی است، اما ما باید حول محور جمهوری اسلامی و ولایت فقیه متحد باشیم.»

وی در پایان با تأکید بر ضرورت پیروی از آرمان‌های انقلاب اسلامی و فرمایشات مقام معظم رهبری افزود: «روحیه انقلابی و جهادی که در شهدای ما وجود داشت، باید الگویی برای نسل‌های آینده باشد. ما همچنان در مسیر انقلاب ایستاده‌ایم و تا زمانی که این پرچم به دست صاحب اصلی آن، حضرت ولیعصر (عج)، سپرده شود، از آن دفاع خواهیم کرد.»

در این مراسم، از خانواده‌های معظم شهدا قدردانی شد و یاد و خاطره شهدای گرانقدر شهرستان خوانسار گرامی داشته شد.

برچسب ها: سردار ، اصفهان ، مقاومت
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار