کد خبر: 1276990
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۶
تحلیلگر صهیونیست: مذاکرات آتش‌بس رو به اتمام است؛ تل‌آویو امتیازات دردناکی می‌دهد تحلیلگر نظامی رژیم صهیونیستی به شکست این رژیم در برابر حماس و امتیازدهی مقابل نیروهای فلسطینی اذعان کرد.

جوان آنلاین: عاموس هرئیل تحلیلگر نظامی رژیم صهیونیستی در مقاله خود در روزنامه عبری زبان هاآرتص نوشت: مذاکرات جاری میان تل آویو و جنبش حماس در خصوص توافق آتش بس به پایان خود نزدیک شده است.

وی افزود: تل آویو آماده است این توافق را به پایان برساند اما همچنان موانعی وجود دارد. نتانیاهو با فشارهایی که اعمال شده مواضع سابق خود را به ویژه در خصوص محور فیلادلفیا تغییر داده است.

هرئیل نوشت: ما شاهد کشته شدن اسرای اسرائیلی و نظامیان خود در غزه بودیم و تل آویو مجبور است برای تحقق این توافق امتیازات دردناکی بدهد. اهداف اعلامی نتانیاهو از جمله تخلیه نوار غزه و نابودی حماس هرگز محقق نخواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار