کد خبر: 1270693
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۹
مقامات کشور‌های عربی در بیانیه‌ای خواستار اتحاد، حفظ تمامیت ارضی سوریه، بازسازی آن و بازگشت آوارگان سوری به کشور خود شدند.

جوان آنلاین: کمیته تماس عربی متشکل از کشور‌های اردن، عربستان، عراق، لبنان، مصر و دبیرکل اتحادیه عرب امروز (شنبه) در اردن تشکیل جلسه داد تا مقامات آن پیرامون وضعیت سوریه و تحولات آن گفتگو کنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از آناتولی، این گروه در بیانیه‌ای اعلام کرد که در «این مرحله حساس» با احترام به اراده و انتخاب مردم سوریه، تمامی حمایت‌های لازم را ارائه خواهد کرد. مقامات کمیته تماس عربی همچنین بر اهمیت «گفتگوی ملی فراگیر» و «اتحاد میان سوری‌ها» تاکید کردند تا «یک کشور عربی متحد، مستقل، با ثبات و امن» ساخته شود.

در این بیانیه آمده است: «هیچ کس نمی‌خواهد ببیند که سوریه به چندین کشور تقسیم می‌شود. ما می‌خواهیم سوریه با ثباتی را ببینیم که از میلیون‌ها پناهجوی خود استقبال می‌کند و به آنان حمایت‌های سیاسی، مالی و کمک‌های بشردوستانه ارائه می‌کند».

اعضای این گروه همچنین تهاجم رژیم صهیونیستی به منطقه حائل سوریه و مناطق اطراف آن را محکوم کرده و خواستار خروج اسرائیل از این مناطق اشغالی شدند. این بیانیه در ادامه از شورای امنیت می‌خواهد اقدامات لازم برای توقف این تخلفات را انجام دهد.

اردن امروز میزبان هشت وزیر خارجه از کشور‌های عربی به همراه «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا بود. موضوع این نشست که در شهر ساحلی «عقبه» برگزار شد، بررسی تحولات سوریه بود. این رویداد در حالی برگزار می‌شود که سقوط دولت بشار اسد و تغییرات گسترده در ساختار قدرت این کشور سبب نگرانی همسایگان آن شده است. مقامات منطقه‌ای نگران هستند که خلاء سیاسی کنونی سوریه را به هرج و مرج کشانده و سبب ناآرامی در کشورهایشان شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار