کد خبر: 1270026
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۰
لواندوفسکی، استاد باز کردن دروازه زنبور‌ها
تیم پپ گواردیولا راهی تورین شده تا شاید مصاف با بانوی‌پیر پایانی بر ناکامی‌های آنها باشد. منچسترسیتی هفته‌هاست که رنگ آرامش به خود ندیده و در هر مسابقه‌ای که پا می‌گذارد احتمال شکستش وجود دارد.
شیوا نوروزی

جوان آنلاین:‌سیتیزن‌های بحران زده برای عبور از این شرایط و حفظ شانس صعود در لیگ قهرمانان محکوم به پیروزی مقابل یوونتوس هستند. هفته ششم این رقابت‌ها امشب در حالی به پایان می‌رسد که کاتالان‌ها نیز در خانه زنبور‌ها بازی سختی پیش‌رو دارند. 
تیم پپ گواردیولا راهی تورین شده تا شاید مصاف با بانوی‌پیر پایانی بر ناکامی‌های آنها باشد. منچسترسیتی هفته‌هاست که رنگ آرامش به خود ندیده و در هر مسابقه‌ای که پا می‌گذارد احتمال شکستش وجود دارد. سیتی در ۹ بازی آخرش در همه رقابت‌ها فقط یک‌بار مزه برد را چشیده و این برای تیمی که مدعی قهرمانی است، فاجعه محسوب می‌شود. من‌سیتی حتی از جام اتحادیه نیز کنار رفته و در جزیره نیز تا رتبه سوم تنزل داشته است. از سوی دیگر وضعیت آبی‌پوشان در اروپا نیز اصلاً تعریفی ندارد. سیتیزن‌ها از پنج بازی دو برد، دو تساوی و یک باخت گرفته و در رده هفدهم ایستاده‌اند. تنها هشت تیم اول هستند که مستقیماً به مرحله بعد لیگ قهرمانان صعود خواهند کرد. 
مشکل اصلی سیتی تعداد زیاد مصدومان است و اینکه سرمربی بازیکن جایگزین ندارد. در این فصل منچسترسیتی با لشکر بازیکنان آسیب‌دیده مواجه شده و برای بازی امشب تنها ۱۲ بازیکنش از آمادگی کامل برخوردارند. رودری برنده توپ طلا سرشناس‌ترین مصدوم‌شان است و به این لیست باید نام نفراتی، چون فیل فودن، اتونز و اسکار باب را نیز اضافه کرد. البته تعداد مصدومان بیشتر از این حرف‌هاست و پپ گواردیولا مدعی شده اگر آنها برگردند وضعیت سیتی درست خواهد شد: «راه‌حل مشکلات سیتی این است که بازیکنانم را به من برگردانند و ما دوباره خواهیم درخشید، اما چنین چیزی در حال حاضر ممکن نیست و فکر می‌کنم برای مدتی طولانی باید با همین روند پیش برویم. پزشکان سیتی و همچنین فیزیوتراپیست‌های ما و همه کسانی که در کادر پزشکی حضور دارند این فصل به شکلی باور نکردنی در حال کار هستند، به‌طوری‌که پیش از این هرگز چنین چیزی ندیده بودم. اما واقعیت این است که ما در حال حاضر بازیکنان زیادی در اختیار نداریم تا بتوانیم در این بازه زمانی از سیستم چرخشی استفاده کنیم. به بازیکنانم گفتم نباید احساس ناراحتی و شرمساری داشته باشند. باید این چالش را بپذیرند، چون از این دشوارتر هم خواهد شد و شاید در انتها رضایت بیشتری از مسیری که طی کردیم و رفتاری که در مقابله با این مشکلات داشتیم، نسبت به فصل‌هایی که توانستیم قهرمانی در لیگ برتر را به دست آوریم، داشته باشیم. مسئله بدشانس بودن ما نیست. این اتفاقی است که رخ می‌دهد. زندگی همین است و باید آن را پذیرفت. این چالشی است که داریم و بازیکنان باید به خوبی آن را درک کنند و با آن کنار بیایند.»
یوونتوس هم شرایطی مشابه سیتی در لیگ قهرمانان دارد. این تیم هشت امتیازی است، ولی در رتبه دوازدهم قرار دارد. تیم ششم سری آ نیز تقریباً بحران‌زده به حساب می‌آید، چراکه تیم تیاگو موتا چهار بازی آخر خود را با تساوی به پایان رسانده است؛ سه بازی در لیگ و یک بازی در اروپا. انتقاد‌ها از سرمربی یووه نیز بیشتر شده و تقابل با سیتی برای او نیز اهمیت ویژه‌ای دارد. ضمن اینکه راه‌راه‌پوشان هم به صعود فکر می‌کنند و اینکه لااقل به پلی‌آف لیگ قهرمانان برسند. گفته می‌شود آندره‌آ کامبیاسو مصدوم است و نمی‌تواند برای یووه به میدان برود. 
دیگر بازی حساس در دورتموند برگزار می‌شود؛ بارسلونا به آلمان آمده تا در قلعه زنبور‌ها مقابل زردپوشان صف‌آرایی کند. کاتالان‌ها باز هم در لیگ امتیاز از دست دادند و فاصله‌شان با رئال به دو امتیاز کاهش یافته است. بارسا اگرچه هنوز صدرنشین اسپانیاست، ولی خطر رئال و حتی اتلتیکو را بیخ گوشش احساس می‌کند. شاگردان هانسی فلیک در هفته‌های اخیر افت کرده و فعلاً تمرکزشان معطوف به لیگ قهرمانان است. بارسا با چهار برد در بین ۳۶ تیم اروپایی سوم است و خیالش از صعود مستقیم تقریباً راحت شده است. نکته دیگر بازگشت لواندوفسکی به آلمان است؛ مهاجم لهستانی با پیراهن بایرن در ۲۳ بازی برابر دورتموند ۲۶ گل زده و به نوعی استاد باز کردن دروازه زنبورهاست. حضور رونالد آرائوخو، مدافع بارسا به جمع نفرات اعزامی خبری خوب برای فلیک است. نوری شاهین، سرمربی دورتموند نیکلاس زوله مدافع کلیدی خود را در این بازی در اختیار ندارد. در دیگر دیدارها؛ اتلتیکومادرید میزبان اسلوان براتیسلاو است، لیل به مصاف اشتوم‌گراتس می‌رود و میلان با ستاره‌سرخ، آرسنال با موناکو، بنفیکا با بولونیا، فاینورد با اسپارتاپراگ و اشتوتگارت با یانگ‌بویز مصاف می‌دهند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار