جوان آنلاین: هادی حقبین، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در حاشیه بازدید خبرنگاران از پلهای مکانیزه، گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۳ بررسی جامعی از مشکلات پلهای مکانیزه در دستور کار قرار گرفت. در مرحله اول اقدام برای بهسازی مبنای کار قرار گرفت. موضوع نگهداشت سایر پلهای شهر تهران است که بهصورت کامل در دستور کار قرار گرفت. حدود ۸۰درصد، ۱۱۲ پل مکانیزه ۴۴۹ یونیت، فعال هستند. چیزی که برای ما اولویت دارد، ایمنی مردم است و بر همین اساس قصد داریم که بعد از برطرفکردن مشکلات پلهای بلااستفاده، آنها را به مدار برگردانیم.
به گزارش فارس، معاون شهردار تهران بیان کرد: تمامی اقداماتی که با معاونت ترافیک انجام دادیم برایناساس بود که تعدادی از پلها به پلهای فلزی تبدیل شوند. در این راستا تعداد ۱۴ پل را شناسایی کردیم که قابلیت تبدیلشدن به پلهای فلزی را دارند. حقبین اظهار کرد: موضوع نگهداشت و تعمیرات آسانسورها در این دوره مدیریت شهری موردتوجه قرار گرفت.
طبق نگهداشت فعلی ۲۰ دستگاه آسانسور خریداری شده است و ظرف سه ماه به پایتخت تزریق میشود. وی افزود: درگذشته زیر هر پل مکانیزهای کانکسهایی بود که پیمانکاران برای جادادن به نیروهای خود و تجهیزات اختصاص داده بودند. اقدامی که برای رفع این صحنه نامطلوب انجام دادیم، این بود که کانکسها جمعآوری شده و یک اتاقکی بر اساس الگویی ساخته شده که شما زیر پلهای مکانیزه مشاهده میکنید. سعی کردیم تمامی ابعاد نگهداشت و ایجاد پلها را در نظر بگیریم.
معاون شهردار ادامه داد: در کنار همه موضوعات موضوع نگهداشت آسانسورها هم موردتوجه قرار گرفته و ضمن نگهداشت وضعیت فعلی خرید ۲۰ دستگاه را در دستور کار داریم. در کنار همه اقدامات موضوع پوشش تبلیغاتی پلها نیز موردتوجه ما قرار گرفته است.
حق بین گفت: پلهای مکانیزه از برندهای مختلف در سالهای پیش خریداری شده است. ضمن اینکه برای اینکه بتوانیم قطعات را بازسازی کنیم قرارداد خرید قطعات را منعقد کردیم. معاون شهردار با بیان اینکه بعضی از پلها به تعمیرات اساسی نیاز دارند، گفت: با تأمین اعتبارات لازم ۶۰ پله جدید در دستور کار قرار میگیرد. حقبین در پایان اعلام کرد: تمامی پلهایی که در آینده نصب میشود دارای دوربین خواهد بود.