کد خبر: 1237446
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۷
جنبش حماس امروز دوشنبه، پس از آزادی ده‌ها فلسطینی ربوده‌شده از نوار غزه و افشای شکنجه‌های وحشیانه آن‌ها در زندان‌های اسرائیل، خواستار کمک فوری نهاد‌های بین‌المللی شد.

جوان آنلاین: در پی آزادی ۵۰ اسیر فلسطینی از نوار غزه، در صبح امروز توسط رژیم صهیونیستی جنبش حماس طی بیانیه‌ای، شکنجه این اسرا را مؤید رفتار جنایتکارانه حکومت اشغالگر و فاشیست دانست که تمام قوانین بشردوستانه را زیر پا می‌گذارد و هر روز مرتکب جنایات جنگی بدون هیچ عامل بازدارنده‌ای می‌شود.

به گزارش فارس، در بیانیه حماس به لاغری شدید، خستگی جسمی و روحی، آثار واضح شکنجه و شهادت‌های وحشتناک اسرای فلسطینی در مورد شرایط غم‌انگیز ربوده‌شدگان از نوار غزه در داخل بازداشتگاه‌های اسرائیلی اشاره و تاکید می‌شود که شماری از این افراد پزشک، سالمند، بیمار، مجروح و ... بودند که در معرض وحشتناک‌ترین شکنجه‌ها و اهانت‌ها قرار گرفتند. حماس تاکید کرد که این جنایات مستمر علیه غیرنظامیان بی دفاع در نوار غزه، که از همه حد و مرز‌ها عبور کرده با پوشش کامل دولت آمریکا انجام می‌شود.

مقاومت حماس در ادامه از جامعه بین‌الملل و سازمان ملل و نهاد‌های ذیربط خواست که برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی علیه شهروندان فلسطینی در نوار غزه، اقدام کنند و از کمیته بین‌الملل صلیب سرخ خواست که سرنوشت هزاران فلسطینی ربوده شده در نوار غزه را بررسی و روشن کند.

ارتش رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ علیه غزه در هفتم اکتبر گذشته تا به امروز، بیش از ۵۰۰۰ نفر از ساکنان نوار غزه از جمله صد‌ها زن و کودک را بازداشت کرده است. اسرای فلسطینی ساکن غزه وضعیت نامعلومی دارند و محل بازداشت بیشتر آن‌ها نامشخص است و رژیم صهیونیستی هیچگونه اطلاعاتی در مورد آن‌ها به نهاد‌های حقوقی و بین‌المللی ارائه نمی‌کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار