کد خبر: 1209015
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۰
قلعه‌نویی: باید از جام ملت‌ها برای شادی مردم استفاده کنیم سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: باید از فرصت جام ملت‌ها برای شادی مردم ایران استفاده کنیم.

جوان آنلاین: امیر قلعه‌نویی پیش از اعزام تیم ملی فوتبال کشورمان به قطر برای حضور در جام ملت‌های آسیا اظهار داشت: آخرین حرف ما سلامتی و سربلندی مردم ایران است. ان‌شاءالله مشکلات آنها هم برطرف شود‌‌. از دوستانی که در کیش خیلی زحمت کشیدند به ویژه محمود پازوکی که از جنس فوتبال است و پورزادی تشکر می‌کنم. امیدوارم بتوانیم دل مردم را شاد کنیم.

به گزارش فارس، وی افزود: فوتبال مقوله ای است که همه چیز در آن وجود دارد. پس باید از این فرصت استفاده کنیم تا با وجود مشکلات فعلی بتوانیم مردم را خوشحال کنیم. از تک تک شما خبرنگارانی که امروز اینجا حضور دارید هم‌تشکر می‌کنم. در این مدت خیلی زحمت کشیدید و جزء یاران وفادار تیم ملی بودید. این حمایت را در این یک هفته حس کردیم و از مردم کیش تشکر می‌کنم. اهالی رسانه نیز در این یک سال خیلی حامی بودند.

سرمربی تیم ملی تصریح کرد: امیدواریم دعای خیر مردم پشت تیم ملی باشید زیرا این تیم برای مردم است. زمانی من هستم و زمانی یک فرد دیگر. مهم این است ایران و ایرانی هرجا هستند، سربلند و سرفراز باشند و دلشان شاد باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار