کد خبر: 1186551
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۵
بازداشت برادر‌های گنگستر پس از فرار جنجالی از بیمارستان سارق حرفه‌ای منزل وقتی در جریان یک نزاع مجروح و در بیمارستان بستری شد، فهمید تحقیقات پلیس از او می‌تواند راز سرقت‌های سریالی‌اش را برملا کند، به همین خاطر با همدستی برادران مسلحش از بیمارستان فرار کرد، اما خیلی زود همگی به دام پلیس تهران افتادند.

بهار امسال حادثه نزاع در یکی از محله‌های تهران به مأموران پلیس گزارش شد. تحقیقات پلیس بعد از حضور در محل نشان داد، حادثه نزاع طایفه‌ای بوده و به دلیل اختلاف قبلی رقم خورده و در جریان آن چند نفر از عاملان حادثه مجروح و روانه بیمارستان شده‌اند. مأموران پلیس همزمان با دستگیری شرکت‌کنندگان در نزاع در این باره تحقیق کردند.
در حالی که تحقیقات پلیس جریان داشت به پلیس خبر رسید یکی از عوامل اصلی نزاع که در بیمارستان بستری شده بود، موفق به فرار شده است. یکی از شاهدان گفت: لحظاتی قبل چند مرد مسلح وارد بیمارستان شدند و شروع به تیراندازی کردند. آن‌ها سربازی را که مشغول مراقبت از مجرم زخمی بود، تهدید کردند و دستبند متهم را بریدند و او را فراری دادند.
بررسی‌های پلیس بعد از بررسی دوربین‌های مداربسته نشان داد سه نفر از افراد مسلح برادران متهم بازداشت شده بودند که تحقیقات برای دستگیری آن‌ها به جریان افتاد. در شاخه دیگری از بررسی‌ها بود که مأموران پلیس آگاهی سرانجام موفق شدند مخفیگاه متهمان را در یکی از شهرستان‌ها شناسایی کنند و چند روز قبل آن‌ها را بازداشت کردند. متهم اصلی در جریان بازجویی‌ها گفت: من سارق حرفه‌ای منازل هستم و همیشه همراه سه برادرم از شهرستان به تهران سفر و از منازل مردم سرقت می‌کردیم. بعد از هر سرقت هم راهی شهرمان می‌شدیم و با پول و طلا‌های سرقت شده خوشگذرانی می‌کردیم تا اینکه چند روز قبل در تهران به خاطر اختلاف طایفه‌ای که با یکی از بستگان داشتیم درگیر شدیم. در جریان درگیری بود که من زخمی شدم. با این حال مأموران مرا بازداشت و برای درمان به بیمارستان منتقل کردند. از آنجا که سوابق زیادی در سرقت منازل داشتم احتمال دادم مأموران به‌خاطر سرقت‌هایم از من تحقیق کنند و راز سرقت‌هایم برملا شود، برای همین با برادرانم تماس گرفتم و از آن‌ها خواستم من را از بیمارستان فراری دهند. آن‌ها هم با اسلحه کلاشنیکف به بیمارستان آمدند و من را فراری دادند. بعد از فرار به محل دوردستی در شهرستانمان فرار کردیم و احتمال هم نمی‌دادیم که دست پلیس به ما برسد، اما سرانجام مأموران به سراغمان آمدند و من و برادرانم را بازداشت کردند. تحقیقات از اعضای باند سرقت منازل در پلیس آگاهی تهران جریان دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار