کد خبر: 1182167
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۵
سرمربی تیم‌ملی تیراندازی در پاسخ به «جوان»:
سلاح‌های جدید به زودی از راه می‌رسند مسئولان و مربیان رشته تیراندازی نسبت به درخشش نمایندگان اعزامی خود به هانگژو خوش‌بین هستند. در ادامه برگزاری نشست‌های خبری فدراسیون‌های اعزامی به بازی‌های آسیایی، روز گذشته نوبت به مسئولان تیراندازی و بوکس رسید تا شرایط تیم‌های خود را برای اصحاب رسانه تشریح کنند

مسئولان و مربیان رشته تیراندازی نسبت به درخشش نمایندگان اعزامی خود به هانگژو خوش‌بین هستند. در ادامه برگزاری نشست‌های خبری فدراسیون‌های اعزامی به بازی‌های آسیایی، روز گذشته نوبت به مسئولان تیراندازی و بوکس رسید تا شرایط تیم‌های خود را برای اصحاب رسانه تشریح کنند. مرتضی قربانی تأکید کرد تلاش زیادی برای موفقیت تیراندازان ایران انجام شده است. رئیس فدراسیون تیراندازی در جمع خبرنگاران گفت: «المپیک آسیایی است و کسب مقام بسیار باارزش است. همه در تلاشند و از ابتدای سال گذشته تیم‌ها را به ۱۳ کشور اعزام کردیم. ۱۷ مدال خوشرنگ به دست آمده است. با توجه به کمبود بودجه اجازه ندادیم تیم‌هایمان دچار رکود شوند. ورزشکاران ما زحمات زیادی کشیدند و اردو‌های زیادی را پشت سر گذاشتند. امیدواریم پرچم کشور را به اهتزاز دربیاوریم.»
افت شدید جواد فروغی، قهرمان المپیک سؤالی بود که احمدظفرجعفرزاده، مربی تیم‌ملی آن را عادی خواند: «اتفاقی که برای فروغی از نظر ذهنی افتاده شایع است. آن‌ها که مدال المپیک می‌گیرند، به واسطه توجهات زیاد با این شرایط مواجه می‌شوند. تمام تلاشمان بازگرداندن فروغی به جایگاه واقعی‌اش است. این کار سخت است، اما غیرممکن نیست. به ذهنیت خود او هم بستگی دارد که بتواند شرایطش را تغییر دهد. به صورت نسبی این اتفاق رخ داده است. امیدواریم در بازی‌های آسیایی بتوانند بدرخشد. ۷۰ درصد راه را طی کردیم و برای او روانشناس ویژه در نظر گرفتیم، هانگژو شاید آخرین فرصتش باشد. قاعدتاً ورزشکاران تا حدی حمایت می‌شوند و فروغی هم از این قاعده مستثنی نیست.»
محسن نصراصفهانی، سرمربی تیم‌ملی تپانچه در واکنش به سؤال «جوان» در خصوص اتفاق رخ داده برای سلاح گلنوش سبقت‌اللهی و همچنین شرایط سلاح دیگر ملی‌پوشان اظهار داشت: «به عنوان کادر فنی، اصحاب رسانه را یار کمکی خود می‌دانیم، نه در مقابلمان. خواهش می‌کنم که به این رشته در بازی‌های آسیایی کمک کنید. تیراندازی مسابقه ذهن‌ها با هم است. فردی موفق می‌شود که ذهن برتری نسبت به بقیه دارد. رشته تجهیزات‌محور هستیم و تمام توانمندی ورزشکار در گرو تجهیزاتش است. گلنوش سبقت‌اللهی در قهرمانی جهان به عنوان نفر سوم به فینال رسید، ولی به‌خاطر یک اتفاق دیسکالیفه شد. خود مسئولان مسابقه گفتند این مسئله بسیار نادر بود. اگر ما بیش از حد اصرار می‌کردیم، ممکن بود علیه او رأی دهند و حتی هشتم هم نشود. متأسفانه این اتفاق کسب مدال و سهمیه را از این ورزشکار گرفت. از طرفی با همکاری رئیس فدراسیون، سفارش سلاح دادیم و یکی، دو هفته دیگر سلاح‌ها به دست ما می‌رسد.» سرمربی تپانچه در مورد پیش‌بینی از تعداد مدال‌های شاگردانش اظهار داشت: «از نظر تیمی در رویداد‌های گذشته جزو سه تیم اول جهان و از نظر نفرات جزو ۱۰ تیم اول دنیا بودیم. امیدواریم در هانگژو بی‌سابقه‌ترین نتایج رقم بخورد.»

روح‌الله حسینی در نشست خبری خود وعده دو تا سه مدال بوکس را به جامعه ورزش داد. رئیس فدراسیون بوکس در ابتدای صحبتش از حضور نهرودی به عنوان سرمربی تیم‌ملی در بازی‌های آسیایی گفت: «تصمیم گرفتیم حسین نهرودی هدایت تیم را در هانگژو برعهده داشته باشد. در مسابقات جهانی ملی‌پوشانمان تا یک قدمی کسب مدال پیش رفتند، اما ناداوری باعث شد به مدال نرسند. تیم‌ملی برای آمادگی بیشتر به روسیه و بوسنی اعزام خواهد شد. به ما پنج سهمیه دادند و‌ای کاش شش سهمیه در هانگژو داشتیم. از آنجا که می‌توانیم در هانگژو سهمیه المپیک بگیرم حضور در بازی‌های آسیایی برایمان مهم است. به کسب دو تا سه مدال امیدواریم، اما در مورد رنگ مدال نظر نمی‌دهم. اگر حریفان اول و دوممان ازبک و قزاق نباشند، می‌توانیم به مدال برسیم.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار