کد خبر: 1180791
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۵
وقتی پول زیاد به کار نمی‌آید
تراکتور تیمی که خوب می‌بازد تراکتور تبریز نمونه عینی تیم‌هایی است که فقط خوب خرج می‌کنند و سروصدای زیاد دارند. تراکتور پول کم ندارد، تماشاگر متعصب و پرسروصدا هم تا دلتان بخواهد دارد، اما تیمی است که فقط بلد است خوب ببازد.

تراکتور برای شروع لیگ بیست و سوم حسابی سر کیسه را شل و بازیکنانی را جمع و جور کرد که داشتن‌شان آرزوی هر کدام از تیم‌های لیگ برتری فوتبال بود. فصل آماده‌سازی و تمرینات پیش‌فصل را هم با سروصدای زیاد پشت سر گذاشت، به‌گونه‌ای که تصور همه این بود با یک تیم کاملاً مدعی، آماده و ترسناک روبه‌رو خواهند شد، اما ....
اما سوت شروع لیگ برتر که به صدا درآمد، تراکتور در اصفهان مقابل سپاهان یکی از مدعیان قهرمانی تحقیر شد و به تبریز برگشت. آن‌ها گفتند اتفاق بوده و جبران می‌کنیم؛ هفته دوم مقابل پرسپولیس دیگر مدعی قهرمانی قرار گرفتند، میزبان بودند و پرشورهایشان هم همراهی‌شان می‌کردند، اما نتیجه به نفع پرسپولیس سفیدپوش شد تا ثابت شود هر قرمزی، قرمز نیست. بعد از دومین باخت هم گفتند در پلی‌آف لیگ قهرمانا آسیا جبران می‌کنیم.
سه‌شنبه شب ورزشگاه یادگار امام تبریز باز هم شاهد تحقیر تراکتور بود و این‌بار تحقیر در سطح قاره، شکست ۳ بر یک مقابل الشارجه امارات، اما این چیزی نبود که قابل جبران باشد. شاید بتوان دو باخت اول فصل مقابل سپاهان و پرسپولیس را جبران کرد، اما شکست در پلی‌آف لیگ قهرمانان، یعنی خداحافظ آسیا و این چیزی نیست که بتوان به راحتی از کنار آن گذشت.
نکته جالب اینکه تراکتوری‌ها باز هم وعده آینده را می‌دهند و از خوب شدنشان حرف می‌زنند. حالا این خوب شدن چه زمانی تحقق پیدا می‌کند باید صبر کرد و دید.
حرف‌های خمس، سرمربی تراکتور بعد از حذف اولین نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا بیشتر از آنکه جنبه توجیه داشته باشد نوعی توهین به شعور هواداران فوتبال تلقی می‌شود. خمس می‌گوید: «به هوادارانمان اطمینان می‌دهم که بیشتر تلاش و کار خواهیم کرد تا بتوانیم روند تیم را عوض کنیم. گاهی اوقات روند تیم به‌گونه‌ای پیش می‌رود که چندین برد پشت سر هم کسب می‌کنیم، اما الان روند خوبی نداریم. لیگ هم تازه شروع شده و فقط دو بازی انجام داده‌ایم!»
سرمربی تراکتور گویا خبر ندارد که مقابل چه تیم‌هایی نتایج را واگذار کرده که به هوادار تراکتور قول درست شدن می‌دهد و از آن‌ها می‌خواهد که صبور باشند. خدمت جناب خمس باید یادآوری کنیم که تیم شما به دو مدعی قهرمانی باخته و از آسیا هم حذف شده، پس حالا باید جواب دهید که هوادار تراکتور چگونه به تیمی که فقط خوب می‌بازد باید امیدوار باشد!
بدتر از همه اینکه خمس مدعی است تیمش خوب بازی کرده و نسبت به دو بازی قبلی پیشرفت داشته است. او می‌گوید: «خیلی پیشرفت کردیم و بازی بهتری را به نمایش گذاشتیم. نکته مهم این است که در هر سه دیدار گل‌ها را به حریفان هدیه دادیم و تا زمانی که این اشتباهات را برطرف نکنیم، قطعاً مشکل خواهیم داشت.» حالا ما مانده‌ایم که این چه پیشرفتی است که فقط باخت به بار می‌آورد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار