کد خبر: 1177467
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۵
انتقاد پلیس از بی‌توجهی به ایمن‌سازی مسیر اربعین سردار سید کمال هادیانفر، رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به پیش‌بینی حضور ۴ میلیون زائر ایرانی در مراسم اربعین حسینی (ع) از بی‌توجهی دستگاه‌ها مسئول نسبت به رفع خطر از جاده‌هایی که پلیس گزارش آن را اعلام کرده‌بود، انتقاد کرد.

به گزارش «جوان»، سردار سید کمال هادیان‌فر صبح دیروز در جلسه شورای هماهنگی ترافیک مراسم اربعین حسینی (ع) با بیان اینکه طبق پیش‌بینی‌ها بیش از ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین امسال از کشور ایران خواهیم داشت، گفت: برآورد می‌شود حدود ۹۴ درصد زائران با انتخاب مسیر زمینی و با استفاده از حمل‌ونقل عمومی یا وسایل نقلیه شخصی به سفر عتبات عالیات بروند، این در حالی است که با وجود تأکید چندساله درباره لزوم ارتقای سطح ایمنی جاده‌های مسیر اربعین، با برخی مشکلات مواجه هستیم که هنوز برطرف نشده‌است. یکی از این مشکلات، پایان‌نیافتن طرح چهار بانده‌شدن محور ایلام است که یک ضرورت ترافیکی برای مدیریت جابه‌جایی زائران محسوب می‌شود. وی با انتقاد از ظرفیت پایین پارکینگ‌ها و تکمیل‌نشدن تونل کربلا افزود: با وزیر راه و شهرسازی در این باره رایزنی شده‌است و امیدواریم قبل از اربعین این چالش‌ها برطرف شود. رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: برای داشتن اربعینی بی‌خطر، نیاز به هماهنگی همه دستگاه‌ها وجود دارد و همه دستگاه‌ها باید با تمام توان در خدمت زائران باشند تا شاهد سفر‌های ایمن و اربعینی با حداقل مشکل باشیم.
سردار هادیان‌فر همچنین به همزمانی اربعین با سفر‌های تابستانه شهریور اشاره کرد و اظهار داشت: این مسئله مدیریت و روان‌سازی ترافیک و خدمات مناسب را سخت‌تر خواهد کرد. بنابراین دستگاه‌های مسئول حمل‌ونقل جاده‌ای باید در مبادی مرزی حاضر باشند تا خدمات مناسب را ارائه کنند. رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه مثل سال‌های گذشته ما میزبان زائران کشور‌های افغانستان و پاکستان هستیم، افزود: ما نمی‌توانیم اجازه دهیم این زائران با اتوبوس‌هایشان در کشور تردد کنند، چون این اتوبوس‌ها در ایران به دلیل مغایرت شکل فرمان، نپیوستن به کنوانسیون‌های راهنمایی و رانندگی و فقدان برخورداری از بیمه بین‌المللی و همچنین پایین‌بودن سطح ایمنی و استاندارد ممنوع است و استفاده از این وسایل به طور حتم حادثه‌ساز خواهد‌بود. به گفته وی اتوبوس‌های درون‌شهری (اتوبوس واحد) اجازه تردد در جاده‌ها را ندارند، اما در محدوده‌های شهر‌ها می‌توانند زائران را جابه‌جا کنند. سردار هادیانفر در پایان گفت: ۶ درصد از مصدومان تصادفات جاده‌ای حین انتقال به مراکز درمانی و ۴۳ درصد از این مصدومان در بیمارستان‌ها جان خود را از دست می‌دهند و نیاز است بخش‌های تروما در استان‌های خوزستان، کرمانشاه و ایلام مجهز شود.
افزایش تردد در شهریور
سردار حسن مؤمنی، رئیس پلیس راه راهور فراجا هم در جلسه هماهنگی طرح‌های ترافیکی ویژه اربعین حسینی ۱۴۰۲ گفت: متأسفانه در شهریورماه ۱۴۰۱ آمار جانباختگان تصادفات جاده‌ای نسبت به شهریور ۱۴۰۰، ۲۴ درصد افزایش داشته‌است.
رئیس پلیس راه با اشاره به اینکه بیشترین تصادفات در شهریور ماه سال گذشته در ساعت ۱۶ تا ۲۰ رخ داده‌است، گفت: ۲۴ درصد از تصادفات فوتی در همین بازه زمانی (۱۶ تا ۲۰) رخ داده‌است. وی گفت: در شهریورماه سال گذشته ۴۰ درصد افزایش تردد داشتیم که البته به دلیل آنکه ایام اربعین در این ماه قرار داشت، این افزایش تردد قابل پیش‌بینی بود.
وی با توصیه به موکب‌ها در طول مسیر گفت: موکب‌ها در طول مسیر پخش باشند و افراد برای استفاده از موکب‌ها موارد ایمنی را رعایت کنند، چراکه در سال گذشته ۱۰ الی ۱۳ نفر از زائرانی که قصد استفاده از این موکب‌ها را داشتند، متأسفانه در تصادفات جان خود را از دست دادند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار