کد خبر: 1177092
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۳:۰۰
مصطفی عباسی

به گفته مدیر اندیشکده شفافیت برای ایران، شفافیت عملکردی گلوگاه اصلی مبارزه با فساد است که فراتر از مبارزه با فساد، منجر به کارآمدی هم خواهد شد.
مصطفی عباسی در گفتگو با «جوان» معتقد است: حوزه‌های مختلفی در بحث شفافیت قابل اهمیت هستند، از جمله حقوق و دستمزد، قراردادها، اموال و دارایی و عملکرد که از همه مهم‌تر و تأثیرگذار همان بحث شفافیت عملکردی است. وی با توضیح بیشتر از بحث «شفافیت عملکردی» توضیح می‌دهد: مهم این بوده که یک مدیر و مسئول در جمهوری اسلامی دقیقاً چه کاری انجام می‌دهد و در واقع می‌توان گفت در بحث مبارزه با فساد به نسبت سایر موارد مطرح‌شده در حوزه شفافیت، دارای اولویت است. طبق گفته وی، در حوزه قوانین شفافیت‌های مختلفی از جمله حقوق و دستمزد مورد تأکید قرار گرفته که تاکنون اجرایی نشده است.
وی بیان می‌کند: قرار بود سازمان اداری و استخدامی وقت سامانه‌ای را بالا بیاورد و در دسترس عموم مردم قرار دهد، هر چند در این دولت سامانه‌ای طراحی شد، اما در عمل نتیجه‌ای حاصل نشده است.
به اعتقاد وی به بهانه‌های مختلف، موضوع شفافیت مطرح شده، اما شفافیت عملکرد گلوگاه اصلی مبارزه با فساد است که اقدام جدی در این زمینه صورت نگرفته است. عباسی به «جوان» می‌گوید: شفافیت عملکردی یک مسئول یا دانه‌درشت را ملزم به پاسخگویی خواهد کرد در نتیجه از مبارزه با فساد فراتر است و منجر به کارآمدی می‌شود. مدیر اندیشکده شفافیت برای ایران تأکید می‌کند: هرچند شاید فسادی صورت نگیرد، اما کارآمدی یا ناکارآمدی مدیر مشخص خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار