کد خبر: 1176207
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۵
قتل مرد معتاد به خاطر سکه تقلبی دو مرد معتاد در پاتوق خلافکاران به خاطر سکه تقلبی درگیری مرگباری را رقم زدند که در جریان آن، یکی از آن‌ها به قتل رسید.
آرمین بینا

صبح روز پنج‌شنبه، دوازدهم مرداد شهروندی در تهران با اداره پلیس تماس گرفت و اعلام کرد جسد مردی را در خانه مخروبه‌ای حوالی یکی از خیابان‌های اطراف میدان بهارستان پیدا کرده‌است.
با اعلام این خبر، تیمی از مأموران کلانتری ۱۰۹ بهارستان به خانه‌ای قدیمی و مخروبه رفتند و در آنجا با جسد مرد جوانی روبه‌رو شدند که با چند ضربه چاقو به شکم و قفسه سینه به قتل رسیده بود.
پاتوق معتادان
بدین ترتیب مأموران پلیس با حفظ صحنه جرم، موضوع قتل را به قاضی محمد حسین زارعی، بازپرس ویژه قتل دادسرای امور جنایی تهران خبر دادند و وی نیز دقایقی بعد در رأس تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی به محل حادثه رفت و تحقیقات خود را درباره این حادثه آغاز کرد.
بررسی‌های تیم جنایی نشان داد محل وقوع حادثه پاتوق معتادان و خلافکاران است و هر روز تعداد زیادی معتاد و خرده‌فروش مواد‌مخدر به آنجا رفت و آمد می‌کنند. همچنین مشخص شد مقتول هم مردی معتاد به نام احسان بود که از مدت‌ها قبل به این مکان آمد و شد داشت و بر اساس معاینات اولیه پزشکی قانونی هم حدود پنج ساعت قبل در جریان درگیری به قتل رسیده‌است.
در ادامه، مأموران پلیس دریافتند مقتول با دو برادر خلافکار که به پاتوق رفت و آمد دارند، اختلاف داشته و حتی چند باری هم افراد حاضر در آنجا درگیری و مشاجره لفظی آن‌ها را شاهد بوده‌اند.
بازگشت به صحنه قتل
در حالی که تحقیقات درباره این حادثه ادامه داشت، مأموران پلیس متوجه رفت و آمد مشکوک مردی جوان شدند که در نزدیکی محل حادثه پرسه می‌زد. مأموران مظنون را تحت‌نظر گرفتند و دریافتند مرد مظنون یکی از همان برادران خلافکار است که به عنوان مظنونان به قتل تحت‌تعقیب قرار دارند. بنابراین کارآگاهان جنایی متهم را بازداشت کردند.
متهم پس از دستگیری، ابتدا با تناقض‌گویی قصد فریب مأموران را داشت، اما وقتی فهمید مأموران هویت او و برادرش را به عنوان مظنونان در قتل مرد معتاد شناسایی کرده‌اند، خودش را بیگناه معرفی کرد و قتل مرد معتاد را به گردن برادرش به نام منوچهر انداخت.
سکه تقلبی
متهم در ادعایی در توضیح حادثه گفت: «مدتی قبل احسان سکه‌ای در خرابه‌ای پیدا کرد و به من و برادرم نشان داد و گفت این سکه عتیقه و قیمتی است. او خیال می‌کرد سکه ارزش زیادی دارد و می‌گفت می‌خواهد آن را بفروشد و با پول آن به زندگی‌اش سر و سامان بدهد. از آنجایی که برادرم دوست عتیقه‌شناسی داشت، احسان سکه را به برادرم داد تا به دوست عتیقه‌شناسش نشان دهد و قیمت آن را بگیرد. دوست برادرم پس از دیدن سکه گفته‌بود که ارزشی ندارد و برادرم هم سکه را دور انداخته‌بود. وقتی برادرم به احسان گفت دوستش گفته سکه ارزشی نداشته، او باور نکرد و پس از آن با برادرم اختلاف پیدا کرد و به همین دلیل چند باری با هم مشاجره لفظی کردند. روز حادثه برادرم سراسیمه پیش من آمد و گفت به خاطر همان سکه با احسان درگیر شده و او را با چاقو زخمی کرده‌است. برادرم گفت احسان در توهم مواد دوباره سر همان سکه به او گیر داده و با او درگیر شده‌است. پس از این، برادرم از من خواست به محل حادثه بیایم و سر و گوشی آب بدهم تا بفهمم احسان زنده مانده یا فوت کرده‌است. وقتی به خانه مخروبه آمدم و سرک کشیدم، مأموران به من مشکوک شدند و مرا بازداشت کردند.»
متهم در ادامه برای تحقیقات بیشتر و روشن‌شدن صحت و سقم ادعایش در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت. همزمان با انتقال جسد به پزشکی قانونی، مأموران پلیس به دستور بازپرس جنایی تحقیقات گسترده‌ای را برای شناسایی متهم فراری آغاز کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار