کد خبر: 1130722
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۰۲:۰۰
عذرخواهی کلوپ بابت تحقیر لیورپول مقابل برایتون
این تیم سهمیه بگیر نیست! به نظر می‌رسد کلوپ باید حرفش را درخصوص خط دفاعی تیمش پس بگیرد. او بعد از تساوی مقابل ولورهمپتون در دور سوم جام حذفی انگلیس گفته بود که نگرانی بابت خط دفاعی تیمش ندارد و معتقد بود شاید گاهی خط دفاعی تیمش باز به نظر برسد
دنیا حیدری

به نظر می‌رسد کلوپ باید حرفش را درخصوص خط دفاعی تیمش پس بگیرد. او بعد از تساوی مقابل ولورهمپتون در دور سوم جام حذفی انگلیس گفته بود که نگرانی بابت خط دفاعی تیمش ندارد و معتقد بود شاید گاهی خط دفاعی تیمش باز به نظر برسد، اما دلیل آن بازی توپ محور لیورپول است که با خط دفاعی جلو کشیده بازی و فکر می‌کند، می‌تواند در چالش‌ها برنده شود، ولی وقتی این اتفاق رخ نمی‌دهد، کار سخت می‌شود، اما این توجیه‌ها دیگر قانع‌کننده نیست. خصوصاً که حالا حتی خوش‌بین‌ترین هوادار لیورپول هم امیدی به کسب سهمیه لیگ قهرمانان ندارد. خصوصاً بعد از باخت پر گل (۳ بر صفر) مقابل برایتون که حتی شخص کلوپ از آن به عنوان بدترین بازی لیورپول در زمان خودش یاد می‌کند: «واقعاً عصبانی‌ام، خیلی شدید. ما بد بودیم، خیلی بد. یادم نمی‌آید بازی بدتری از لیورپول دیده باشم. ما توپ را خودمان به حریف تحویل می‌دادیم و فضا‌هایی که باز می‌گذاشتیم آنقدر وسیع بود که باورم نمی‌شود. اصلاً نتوانستیم به حریف فشار بیاوریم. شکی نیست که این نمی‌تواند خبر خوبی باشد. سعی کردم با تعویض‌ها روند را عوض کنم، ولی بازیکن‌ها واکنش خوبی نشان ندادند. با فصل‌های گذشته خیلی فرق داریم، نمی‌توانم توضیحی پیدا کنم. چطور می‌شود این همه تفاوت را توضیح داد؟ همین بازیکنان قبلاً بازی‌هایی استثنایی داشتند، ولی وقتی تیم به خوبی منسجم نباشد، در نهایت با چنین شرایطی مواجه خواهید شد.»
مصدومیت‌ها شاید یکی از دلایل عدم ثبات لیورپول در این فصل باشد، اما به نظر می‌رسد تا وقتی کلوپ نپذیرد که تاکتیک تیمی او به خصوص در خط دفاع مشکل دارد، نمی‌تواند اوضاع را تغییر دهد. یکی از مشکلات مشهود قرمزها، معضل جدی دریافت گل اول از حریف است، به طوری که در این فصل تا به این جای کار لیورپول در نیمی از بازی‌ها، گل اول را دریافت کرده است. البته گاهی این گل جبران شده، اما گاهی نیز همانند بازی با برایتون قرمز‌ها نه فقط موفق به جبران گل دریافتی نشده که گل‌های بیشتری هم دریافت کرده‌اند تا شرایط برایشان سخت‌تر شود.
البته دست کلوپ در این بازی بسته‌تر از همیشه بود. داروین نونیز، مهاجم ۲۳ ساله قرمز‌ها که در طول هفته گذشته به دلیل مصدومیت در تمرینات تیم حضور نداشت، در بازی با برایتون هم غایب بود و این چالشی بزرگ برای سرمربی لیورپول بود، چراکه او پیش از این در خط حمله بازیکنان دیگری، چون ژوتا، دیاز و همچنین فیرمینو را به خاطر مصدومیت از دست داده بود. به همین دلیل کلوپ ناچار به استفاده از خاکپو، در کنار صلاح و الکس اوکسلید چمبرلین شد، اما نه بازیکن ۲۳ ساله‌ای که بعد از درخشش در جام جهانی ۲۰۲۲ با مبلغ ۴۴ میلیون پوند به لیورپول پیوست و توانست مانع از باخت تحقیرآمیز تیمش شود و نه حتی محمد صلاح که چهره شناخته شده خط حمله قرمزهاست.
اگرچه یاران کلوپ یک نیمه مقابل حریف مقاومت داشتند، اما لیورپول در ادامه روند ناکام این فصل خود رسماً برابر برایتون تحقیر شد و هیچ حرفی برای گفتن نداشت! به طوری که شاگردان دی‌زربی در همان هفت، هشت دقیقه نخست بازی می‌توانستند دروازه آلیسون را باز کنند، اگر عکس‌العمل به موقع الکساندر آرنولد توپ را از روی خط دروازه قرمز‌ها بیرون نمی‌کشید، اما تنها دو دقیقه بعد از به صدا در آمدن سوت شروع نیمه دوم بود که قفل دروازه آلیسون باز شد و شش دقیقه بعد و قبل از آنکه لیورپول از شوک گل نخست خارج شود، برایتون دومین گل خود را هم به ثمر رساند تا قدرت خود را در نیمه مربیان به حریف دیکته کند، اما این پایان کار کلوپ و شاگردانش نبود و تنها چند دقیقه قبل از به صدا در آمدن سوت پایان بازی برایتون بار دیگر در دقیقه ۸۱ گلزنی کرد تا بازی با حساب ۳ بر صفر به پایان برسد. این ششمین باخت این فصل لیورپول در لیگ برتر بود که کلوپ را ناچار کرد رسماً بعد از بازی و سقوط تیمش به رده نهم جدول، برای عذرخواهی به سمت هوادارانش برود. صحنه‌ای که کمتر از این مربی دیده شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار