کد خبر: 1130539
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۴
ادارات دولتی و بخش خصوصی تهران یکشنبه تعطیل شد/ فعالیت بانک‌ها با یک‌سوم ظرفیت/ امتحانات دانشگاه‌ها برقرار است استاندار تهران گفت: کلیه دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی فردا تعطیل است، اما بخش‌هایی که به صورت خدمات اورژانسی و خدمات عمومی دایر هستند.

علیرضا فخاری استاندار تهران شامگاه شنبه در گفتگو با شبکه خبر اظهار کرد: تمام دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی فردا تعطیل است و بخش‌هایی که به صورت خدمات اورژانسی و خدمات عمومی دایر هستند.

وی در خصوص فعالیت بانک‌ها بیان کرد: یک سوم تعداد شعب هر بانک بعنوان شعب منتخب در استان تهران ازساعت ۹ صبح تا ۱۳ ظهر فعال بوده و نسبت به ارائه خدمات حضوری اقدام می‌کنند. در همین راستا اسامی شعب منتخب از طریق سایت بانک‌ها قابل مشاهده است.

استاندار تهران با بیان اینکه مدارس غیر حضوری هستند افزود: کلاس‌های کلیه مدارس به صورت غیر حضوری تشکیل می‌شود و امتحانات نهایی پایه دوازدهم مطابق برنامه برگزار می‌شود.

فخاری ادامه داد: دانشگاه‌ها طبق برنامه قبلی نسبت به برگزاری امتحانات اقدام می‌کنند و دانشگاه‌هایی که امتحان ندارند تعطیل خواهند بود. بخش‌های خصوصی، فرهنگی و ورزشی نیز فردا تعطیل هستند.

بر اساس این گزارش، پیش از این طبق مصوبه جلسه کمیته اضطرار هوای استان تهران که عصر امروز برگزار شد اعلام شده بود که به منظور پیگیری امورات اداری و اجرایی هم‌وطنان کلیه ادارات و دستگاه‌های اجرایی دولتی، روز یکشنبه با حضور یک سوم کارمندان دایر هستند. استاندار تهران تصریح کرد: مصوبه جدید پس از کسب اطلاعات جدید از وزارت نفت مصوب شده و تمامی ادارات استان تهران فردا تعطیل هستند.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار