کد خبر: 1112093
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۱
آذربایجان حادثه تروریستی شاه‌چراغ را محکوم کرد وزارت امور خارجه کشور آذربایجان حمله تروریستی گروه داعش به زائران مرقد مطهر احمد بن موسی(ع) را در شهر شیراز محکوم کرد.
 

وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان روز پنجشنبه حمله تروریستی داعش به زائران مرقد مطهر احمد بن موسی(ع) در شهر شیراز را محکوم کرد.

در بیانیه وزارت خارجه آذربایجان آمده است: ما حمله تروریستی در حرم شاهچراغ شیراز را محکوم می‌کنیم و از صمیم قلب به خانواده های قربانیان تسلیت می‌گوییم و برای مجروحان آرزوی شفای عاجل داریم.

این وزارتخانه در حساب توئیتری خود نوشت: آذربایجان به عنوان کشوری که با تروریسم مواجه شده است، تمام اشکال و مظاهر آن را به شدت محکوم می‌کند.

رویترز در خبری اعلام کرد که گروهک داعش مسئولیت حمله به حرم شاهچراغ را در شیراز بر عهده گرفته است.  

در حادثه عصر دیروز در پی حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ (ع) ۱۵ نفر از هموطنان به شهادت رسیده و ۲۷ نفر نیز مجروح شدند.

منبع: ایرنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار