کد خبر: 1111989
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۴
پوتین به «ریشی سوناک» پیام تبریک نمی‌فرستد سخنگوی کرملین از عدم ارسال پیام تبریک رئیس جمهور روسیه به نخست وزیر تازه انگلیس خبر داد.

سخنگوی کرملین از عدم ارسال پیام تبریک رئیس جمهور روسیه به نخست وزیر تازه انگلیس خبر داد.

به نوشته خبرگزاری «تاس» «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین به خبرنگاران گفت: «ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه پیام تبرک برای "ریشی سوناک" نخست‌وزیر انگلیس ارسال نکرد.»

پسکوف گفت: «انگلیس در حال حاضر در رده کشور‌های غیردوست قرار دارد، بنابراین چنین پیامی ارسال نشده است.»

سوناک که در دولت «بوریس جانسون» نخست وزیر پیشین وزیر خزانه داری بود، روز دوشنبه به عنوان رهبر جدید حزب محافظه کار معرفی شد و روز سه شنبه نخست وزیری انگلیس را برعهده گرفت.

با تایید چارلز سوم پادشاه انگلیس، ریشی سوناک وزیر دارایی سابق این کشور سه‌شنبه (۲۵ اکتبر) به طور رسمی به عنوان نخست‌وزیر جدید انگلیس منصوب شد.

این انتصاب در میانه بحران سیاسی و آشفتگی اقتصادی انگلیس انجام شده که «لیز تراس» نخست‌وزیر سابق را کمتر از دو ماه بعد از انتصاب به کناره‌گیری مجبور کرد.

تراس هفته گذشته در حالی که بسیاری در انگلیس از برنامه‌های اقتصادی وی خشمگین بودند، از مقام خود استعفا داد.

سوناک اولین آسیایی- انگلیسی که این نقش را برعهده گرفته و بانکدار مولتی میلیونر سابق، با «چارلز سوم» در کاخ باکینگهام به عنوان بخشی از روند انتقال قدرت دیدار کرد.

سوناک در سخنرانی خداحافظی خود در مقابل ساختمان نخست‌وزیری انگلیس با اشاره به اینکه «درون یک طوفان به سر می‌بریم» افزود: «اما من به بریتانیا و مردم بریتانیا اعتقاد دارم و روز‌های روشن در پیش است.»

روزدوشنبه، «پنی موردانت» وزیر دفاع اسبق انگلیس از رقابت برای رهبری حزب حاکم و نخست‌وزیری کنار رفت و ریشی سوناک تنها نامزد این منصب شد.

بوریس جانسون نخست‌وزیر اسبق هم پیش‌تر از رقابت کناره‌گیری کرده بود. جانسون در توضیح علت انصراف خود از رقابت برای تصدی رهبری حزب محافظه‌کار گفته بود: تا زمانی که یک حزب یکپارچه در پارلمان نداشته باشید، نمی‌توانید به طور موثر حکومت کنید.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار