کد خبر: 1111777
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۳
برگی از تاریخ؛ شهادت صد‌ها زن به دست گروهک منافقین چگونه رقم خورد؟ دبیر کل بنیاد هابیلیان گفت: از اول انقلاب صد‌ها زن به دست گروهک‌های منافقین در کشور ما به شهادت رسیده‌اند.

سید جواد هاشمی نژاد دبیر کل بنیاد هابیلیان=، در خصوص شعار «زن، زندگی و آزادی» که در اغتشاشات اخیر از سوی منافقین ترند شده است، اظهار کرد: اینکه گروه منافقین مدافع حقوق زنان شده است بیشتر شبیه طنز تلخ روزگار است، از این بدتر سرکرده‌های آمریکایی هستند که به مقر این گروه می‌روند و ندای آزادی را از محل این گروه سیاه سر می‌دهند. باید دانست اصل این شعار‌ها و حمایت‌ها برای بهره برداری‌های سیاسی است.

وی با بیان اینکه گروه منافقین در حالی ادعای طرفداری از حقوق زنان را سر می‌دهد که بدترین و خشن‌ترین رفتار‌ها را با زنان گروه خودش دارد، گفت: یکی از نمونه‌های این رفتار‌ها این بود که بعد از شکست عملیاتشان در قطعنامه ۵۹۸، به تمام زنان گروهشان دستور دادند از شوهرانشان جدا شوند، بچه‌ها را از مادران گرفتند و باعث فروپاشی خانواده‌های این زنان شدند.

دبیر کل بنیاد هابیلیان ادامه داد: طبق گزارش‌های مستند، برای قطع امید زنان زیر مجموعه خود دستور دادند رحم زنان را از بدنشان خارج کنند که ۱۵۰ نفر از زنان گروه، این دستور روی آن‌ها اجرا شد.

هاشمی نژاد در ادامه افزود: این اتفاقات نه تنها از سوی گروهک منافقین بلکه از سمت سازمان‌های زیر مجموعه و مشابه آن همچون گروهک کومله نیز اتفاق افتاده است.

وی خاطرنشان کرد: از اول انقلاب صد‌ها زن به دست گروهک‌های منافقین در کشور ما به شهادت رسیده‌اند.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار