کد خبر: 1087840
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۰
نظرسنجی‌ها نشان داد ۶۹ درصد صهیونیست‌ها از سرنوشت اسرائیل هراس دارند
آماده‌باش اتاق مشترک مقاومت فلسطین مقابل تل‌آویو با اوج‌گیری تنش بین فلسطینی‌ها و رژیم صهیونیستی اتاق مشترک گروه‌های مقاومت فلسطین از افزایش وضعیت آماده‌باش در صفوف خود خبر داد و تأکید کرد که به طور دائم رفتار دشمن صهیونیستی را زیر نظر دارد.

با اوج‌گیری تنش بین فلسطینی‌ها و رژیم صهیونیستی اتاق مشترک گروه‌های مقاومت فلسطین از افزایش وضعیت آماده‌باش در صفوف خود خبر داد و تأکید کرد که به طور دائم رفتار دشمن صهیونیستی را زیر نظر دارد. حماس هم ضمن هشدار به رژیم صهیونیستی درباره هرگونه صدمه به رهبران مقاومت گفت که این رژیم از اتحاد جبهه‌های مقاومت وحشت دارد. همزمان، براساس نظرسنجی‌ها ۶۹ درصد شهرک‌نشینان از سرنوشت اسرائیل هراس دارند.

در شرایطی که رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند تهدیدات فلسطینی‌ها علیه امنیت خود را کاهش دهد، هرچه دیوار‌های امنیتی این رژیم تنگ‌تر می‌شود، جرئت گروه‌های مقاومت برای پاسخگو کردن اسرائیل هم بیشتر می‌شود. زاهر جبارین از اعضای ارشد جنبش حماس روز سه شنبه در سخنانی به رژیم صهیونیستی درباره هرگونه اقدامی علیه سران مقاومت فلسطین هشدار داد و آن را به مثابه جنگ علیه حماس دانست. بر اساس گزارش خبرگزاری شهاب، وی گفت: «هرگونه صدمه‌ای به فرماندهان مقاومت و در رأس آن‌ها صالح العاروری مانند اعلام جنگ است، مقاومت به آن پاسخ خواهد داد و به رژیم اشغالگر اجازه هیچ تجاوزی را نمی‌دهد.» جبارین ادامه داد: «تمام ملت فلسطین در معرض کشتار این اشغالگر قرار گرفته‌اند و خون ما از زنان، کودکان و جوانان این وطن رنگین‌تر نیست. حماس و فرماندهان مقاومت در طول تاریخ شهدای زیادی تقدیم کرده‌اند.» وی تأکید کرد: اگر رژیم صهیونیستی خیال می‌کند با سیاست ترور، به مقاومت پایان می‌دهد متوهم است. مقاومت در قبال جنایات اشغالگر دست بسته نمی‌نشیند. جبارین در پایان گفت: «تهدیدات اسرائیلی ملت فلسطین را نمی‌ترساند و به مقاومت آن پایان نمی‌دهد؛ رژیم اشغالگر از به هم پیوستگی جبهه‌های مختلف مقاومت وحشت دارد.» فرماندهی اتاق مشترک گروه‌های مقاومت فلسطین، شامگاه دوشنبه، همزمان با اعلام دشمن صهیونیستی مبنی بر آغاز مانور ماه جنگ، که آن را «ارابه‌های آتش» نامید بر آمادگی همه جناح‌ها و تشکل‌های نظامی فلسطین برای مقابله با رژیم صهیونیستی تأکید کرد. به گزارش فلسطین‌الیوم، اتاق مشترک گروه‌های مقاومت فلسطین در بیانیه‌ای تأیید کرد که جلسه دائمی برای نظارت و پیگیری رفتار دشمن و امکان ارتکاب هرگونه حماقت آن علیه مردم فلسطین است. این اتاق مشترک در بیانیه خود به ملت فلسطین پیام داد و گفت: «ما به شما مردم خود اطمینان می‌دهیم که مقاومت شما سپر محافظ شما و آرمان عادلانه شما خواهد بود.»
از سوی دیگر، گروه‌های فلسطینی در سالگرد نبرد شمشیر قدس به رژیم صهیونیستی درباره ارتکاب هر اقدامی علیه مقاومت هشدار دادند. بر اساس گزارش خبرگزاری «شهاب»، این گروه‌ها در بیانیه‌ای اعلام کردند: «شمشیر قدس همچنان بیرون از غلاف است و ارتکاب هرگونه حماقتی در قبال مسجدالاقصی و فرماندهان مقاومت، در‌های جهنم را به روی صهیونیست‌ها بازخواهد کرد.»
هشدار گروه‌های مقاومت به اسرائیل درحالی است که مقامات تل‌آویو اخیراً سیاست ترور رهبران فلسطین را در دستور کار قرار داده‌اند. فرماندهان مقاومت اعلام کرده‌اند در صورت عملی شدن این طرح خطرناک، همه سرزمین‌های اشغالی را موشکباران خواهند کرد. گروه‌های مقاومت فلسطین اکنون به توانمندی‌های گسترده‌ای در زمینه موشکی دست یافته‌اند و همین مسئله نگرانی صهیونیست‌ها را در پی داشته است، تا جایی که مقامات این رژیم به نیرو‌های ارتش دستور داده‌اند از هرگونه اقدام نظامی علیه غزه خودداری کنند. صهیونیست‌ها سال گذشته در عملیات شمشیر قدس، ضرب شست فلسطینی‌ها را چشیده‌اند و از ورود مجدد به جنگ با غزه واهمه دارند. همزمان با تنش در اراضی فلسطینی و افزایش عملیات‌های شهادت‌طلبانه، رژیم صهیونیستی روز یک شنبه بزرگ‌ترین رزمایش در تاریخ جعلی خود را آغاز کرد. انجام چندین عملیات شهادت‌طلبانه در فلسطین اشغالی در واکنش به تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی، رعب و وحشت در سرزمین‌های اشغالی به راه انداخته است و مقامات تل‌آویو در برابر این عملیات‌های انفرادی به ستوه آمده‌اند.
هراس ۶۹ درصدی از سرنوشت اسرائیل
همزمان با افزایش تنش‌ها بین گروه‌های مقاومت و رژیم صهیونیستی، جامعه صهیونیستی هم از درون دچار بی‌ثباتی شده است. در همین راستا، رسانه‌های صهیونیستی دیروز اقدام به انتشار یک نظرسنجی کردند که برای جامعه صهیونیستی می‌تواند بسیار نگران‌کننده باشد. بر اساس این نظرسنجی، ۶۹ درصد از «توده یهودیان در اسرائیل» نگران سرنوشت آن هستند و ۷۵ درصد از «عرب‌های اسرائیل» تأکید دارند که یهودیان هیچ حقی در زمین [فلسطین]ندارند. نظرسنجی منتشر شده در روزنامه اسرائیلی «اسرائیل هیوم» نشان می‌دهد که «۶۹ درصد یهودیان در اسرائیل از سرنوشت آن می‌ترسند و ۶۷ درصد از آن‌ها از کار با سلاح گرم و اعمال جریمه برای جلوگیری از درگیری بین یهودیان و عرب‌ها حمایت می‌کنند.» بر این اساس، ۷۵ درصد فلسطینی‌های ساکن اراضی ۱۹۴۸ معتقدند که «مردم یهود حق حاکمیت در «اسرائیل» را ندارند و تنها ۲۵ درصد خلاف این نظر را دارند.» همچنین این نظرسنجی که به مناسبت گذشت یک سال از عملیات «سیف‌القدس» انجام شد، نشان داد که ۶۶ درصد از اسرائیلی‌ها به پلیس خود اعتماد ندارند. از سوی دیگر، همزمان، شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز با انتشار یک نظرسنجی جداگانه، اعلام کرد: در صورت برگزاری انتخابات، در جامعه عربی فلسطین اشغالی، فهرست مشترک، هشت کرسی و فهرست متحد عربی به ریاست «منصور عباس» از حداقل کنونی خود، فراتر نخواهد رفت. این نظرسنجی‌ها درحالی است که کابینه تل‌آویو در هفته‌های اخیر دچار بی‌ثباتی شده و هر آن احتمال فروپاشی آن وجود دارد. برخی احزاب تأثیرگذار در کابینه هشدار داده‌اند اگر نفتالی بنت، نخست‌وزیر اسرائیل شهرک‌سازی در کرانه باختری را توسعه ندهد به ائتلاف خود در کابینه پایان می‌دهند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار