کد خبر: 1086868
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۱
هادی العامری: حشد شعبی پرقدرت و با صلابت پابرجاست رهبر ائتلاف فتح عراق در تازه‌ترین موضع گیری خود درباره حشد شعبی عراق گفت: حشد شعبی برقرار و پابرجاست و از یک موضع قوی‌تر به موقعیت قوی‌تر و با صلابت‌تر می‌رود.

سرویس بین الملل جوان آنلاین: «هادی العامری» رهبر ائتلاف فتح عراق که در مراسم بزرگداشت یکی از فرماندهان سازمان بدر و همرزمانش در این سازمان سخن می‌گفت، افزود: تهدیدات واقعی علیه حشد شعبی تهدیدات خارجی و داخلی است که باید نسبت به این دو تهدید آگاه باشیم.

العامری گفت: اگر به شکل قوی و منسجم حافظ حشد شعبی بودیم، احدی توان انحلال آنرا ندارد؛ اما اگر نقش مطلوب برای حفظ حشد شعبی و جانفشانی و جایگاه آن به عمل نیاوریم، آنرا از دست خواهیم داد.

وی تاکید کرد: حشد شعبی برقرار و پابرجاست و از یک موضع قوی‌تر به موقعیت قوی‌تر و با صلابت‌تر می‌رود.

حشد شعبی عراق طبق فتوای آیت الله سیستانی در ۱۳ ژوئن سال ۲۰۱۴۷ به دنبال یورش داعش که در آن زمان تهدید کننده عراق بود، شکل گرفت. نیرو‌های داوطلب مردمی برای کمک به نیرو‌های امنیتی عراق برای درهم شکستن حمله داعش شکل گرفت که حشد شعبی نام گرفت.

پارلمان عراق در ۲۶ نوامبر ۲۰۱۶ قانون را تصویب کرد که حشد شعبی عراق بخشی از نیرو‌های امنیتی این کشور است.

دفع حمله داعش در شمال دیالی به دست حشد شعبی

سازمان حشد شعبی عراق در بیانیه‌ای از دفع حمله داعش به دست حشد شعب به ناحیه «قره تپه» در شمال استان دیالی خبر داد.

در این بیانیه آمده است: هسته‌های داعشی ابتدا با خمپاره به ناحیه «قره تپه» در شمال دیالی حمله کردند که نیرو‌های تیپ ۲۴ حشد شعبی با این حمله مقابله و آنرا ناکام گذاشتند.

منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار