کد خبر: 1086187
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۰

سارق سابقه‌داری که از پسران نوجوان زورگیری می‌کرد با کارآگاه‌بازی یکی از شاکیان به دام افتاد.
به گزارش جوان، چندی قبل پسر جوانی در تهران به اداره پلیس رفت و از مرد ناشناسی به اتهام زورگیری شکایت کرد.
شاکی که پسر ۱۴‌ساله‌ای بود، در توضیح ماجرا گفت: «همراه دوستانم در پارک نزدیک خانه‌مان فوتبال بازی می‌کردیم که مرد جوانی به من نزدیک شد و مرا صدا زد. وقتی پیش او رفتم در ادعای عجیبی گفت من مزاحم خواهر زاده‌اش شده‌ام و از من فیلم هم دارد. از گفته‌های مرد ناشناس خیلی تعجب کردم، چون من مزاحم دختری نشده بودم، اما او اصرار داشت من برای دختر خواهرش مزاحمت ایجاد کرده‌ام و از دور هم فیلمی از گوشی‌اش به من نشان داد، اما خیلی واضح نبود. او از من خواست داخل پارک قدم بزنیم و فیلم را به من نشان دهد و اگر اشتباه گرفته بود، از من عذر‌خواهی کند وگرنه به اداره پلیس برود و از من شکایت کند. به‌هرحال همراه او شدم تا اینکه به مکان خلوتی رسیدیم و مرد جوان ناگهان چاقویی از جیبش بیرون آورد و مرا تهدید به قتل کرد. او به زور تلفن همراه و پول‌های توجیبی و اموال قیمتی‌ام را گرفت و بعد از اینکه مرا کتک زد از محل گریخت. من بلافاصله پیش دوستانم آمدم و موضوع را برای آن‌ها توضیح دادم و همگی برای دستگیری‌اش در پارک گشتیم، اما پیدایش نکردیم.»
شکایت‌های مشابه
با شکایت پسر نوجوان، پرونده به دستور بازپرس دادسرای ویژه سرقت برای رسیدگی در اختیار تیمی از کارآگاهان پلیس‌آگاهی قرار گرفت. همزمان با ادامه تحقیقات درباره این حادثه مأموران پلیس با شکایت‌های مشابه دیگری روبه‌رو شدند که همگی حکایت از آن داشت، متهم تمامی طعمه‌هایش را از بین پسران نوجوان انتخاب می‌کند و به بهانه اینکه او برای خواهر‌زاده‌اش مزاحمت ایجاد کرده‌است، اقدام به زورگیری می‌کند.
یکی از شاکیان گفت: «همراه دوستانم داخل پارک بازی می‌کردیم که تلفن همراهم زنگ خورد. مادرم با من کار داشت و به همین خاطر از دوستانم خداحافظی کردم و راهی خانه‌مان شدم. وقتی وسط پارک رسیدم مردی مرا صدا زد و من هم ایستادم. او گفت من مزاحم دخترخواهرش شده‌ام و حتی اسم دخترخواهرش را هم گفت. به او گفتم اشتباهی گرفته است، اما او اصرار داشت از من فیلم هم دارد. او مرا به گوشه‌ای از پارک برد تا فیلم را به من نشان دهد که آنجا با تهدید چاقو تلفن همراه و پول‌هایم را به زور گرفت و فرار کرد.»
بازداشت متهم
در حالی که هر روز به تعداد شاکیان افزوده می‌شد و مأموران پلیس در تلاش بودند متهم را دستگیر کنند، پسر جوانی با اداره پلیس تماس گرفت و گفت من و دوستانم زورگیر خشن را هنگام زورگیری از پسر نوجوانی داخل پارکی به دام انداخته‌ایم. با اعلام این خبر مأموران به سرعت راهی محل شدند و مرد زورگیر را بازداشت و به اداره پلیس منتقل کردند.
پسر جوان به مأموران پلیس گفت: «مدتی قبل متهم به بهانه اینکه من مزاحم خواهرزاده‌اش شده‌ام، مرا کتک زد و از من زورگیر کرد. پس از این حادثه از او شکایت کردم تا اینکه فهمیدم متهم به همین شیوه از جوانان دیگر هم زورگیری می‌کند. تصمیم گرفتم همراه دوستانم او را پیدا کنم تا اینکه ساعتی قبل داخل خیابان دیدمش و همراه دوستانم او را تعقیب کردیم. او به داخل پارک رفت و در حال زورگیری از پسر نوجوانی بود که او را دستگیر کردیم.»
متهم پس از دستگیری با اعتراف به زورگیری‌های سریالی گفت: «در دوران نوجوانی در راه مدرسه مردی به زور پول‌های توجیبی‌ام را گرفت و فرار کرد. وقتی موضوع را به خانواده‌ام گفتم آن‌ها باور نکردند و مرا مسخره کردند. آن روز علاوه بر سرقت پول‌هایم سارق مرا کتک هم زد. وقتی حرف‌هایم را خانواده ام باور نکردند، برای من عقده شد و کم کم با افراد خلافکار آشنا و از مدرسه فراری شدم. پس از آن شروع به سرقت کردم و چند باری هم دستگیر شدم تا اینکه آخرین بار مدتی قبل از زندان آزاد شدم و این بار تصمیم گرفتم به این شیوه از پسران نوجوان زورگیری کنم.» تحقیقات از متهم ادامه دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار