کد خبر: 1072893
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۰
یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی
دنیا حیدری

مرحله یک‌شانزدهم نهایی رقابت‌های جام حذفی عصر امروز با برگزاری ۱۳ بازی کلید می‌خورد. مرحله‌ای که پای تیم‌های لیگ برتری نیز بدان باز شده است و بر همین اساس دو تیم مدعی استقلال و سپاهان در گام نخست خود در رقابت‌های این فصل جام حذفی از حریفان لیگ دویی پذیرایی می‌کنند و یاران قلعه‌نویی هم از یک تیم لیگ یکی!
روی کاغذ کار هنوز برای لیگ برتری‌ها جدی نشده است، چراکه حریفان اکثر تیم‌های لیگ برتری در یک‌شانزدهم نهایی تیم‌هایی از لیگ یک و دو هستند. با این جود رقابت‌های جام حذفی کشور همواره صحنه اتفاقات جالب توجه و شگفتی‌سازی تیم‌های گمنامی، چون قشقایی، فراز قم و تولی پرس قزوین بوده که موفق به حذف مدعیانی، چون پرسپولیس و استقلال شده‌اند و سرمربی قشقایی نیز در کنایه به آن می‌گوید: «سابقه قشقایی در جام حذفی روحیه‌بخش است.»
اندیشه قهرمانی
یکی از دیدار‌های امروز مصاف استقلال و نود ارومیه است که کیوان علی‌محمدی ساعت ۱۷:۳۰ در ورزشگاه آزادی سوت آغاز آن را به صدا درمی‌آورد. بازی با مدعی آبی‌پوش لیگ دلیل خوبی است برای بالا رفتن انگیزه بازیکنان نود. بازیکنانی که رقابت‌های جام حذفی بهترین فرصت برای دیده شدن آنهاست و بسیاری از همین رقابت‌ها به رده‌های بالای فوتبال کشور راه یافته‌اند. با وجود این تیم لیگ یکی نود کار دشواری مقابل استقلال دارد، خصوصاً که این تیم بعد از کسب دو پیروزی پی‌در‌پی و پاره کردن نوار تساوی‌های طول و دراز خود، دو امتیاز نیز به لطف تخلف گل‌گهر سیرجان از کمیته انضباطی گرفته تا با تفاضل گل کمتر در رده دوم جدول و بیخ گوش سپاهان صدرنشین باشد. جایگاهی که بی‌شک دستیابی بدان انگیزه و روحیه‌ای مضاعف به شاگردان مجیدی می‌دهد برای پیچیدن نسخه حریف لیگ دویی خود در آزادی.
مجیدی، اما قصد استفاده از ترکیب اصلی خود را برای مقابله با نود ارومیه ندارد و می‌گوید به نفراتی که بازی بیشتری در لیگ برتر انجام داده‌اند استراحت داده است. تصمیمی که می‌تواند فرصت خوبی باشد برای حریف لیگ دویی تا خودی نشان دهد. با وجود این از انگیزه‌های استقلال برای بالا بردن جام رقابت‌های حذفی هم نمی‌توان گذشت. مسئله‌ای که سرمربی جوان آبی‌پوشان نیز بر آن تأکید دارد: دو سال است که فینالیست جام حذفی می‌شویم، اما دستمان به جام نمی‌رسد. به همین دلیل روی کسب جام این فصل حساب باز کرده‌ایم و برای آن برنامه داریم.
بازی دست‌گرمی اصفهانی‌ها
صدرنشین زردپوش لیگ برتر نیز البته امروز کار سختی ندارد. شاگردان نویدکیا همزمان با دیدار استقلال از شهید اورکی پذیرایی می‌کنند. تیمی از رقابت‌های لیگ دسته ۲ کشور که اگرچه انگیزه زیادی برای مصاف با صدرنشین لیگ دارد، اما با وجود تمام شگفتی‌هایی که این رقابت‌ها به خود دیده شانس چندانی برای کسب نتیجه برابر نماینده اصفهان را ندارد، خصوصاً که تیم پرمهره سپاهان بعد از ناکامی‌های اخیر توانسته بار دیگر روند موفقیت‌آمیزی را در پیش بگیرد و به صدر جدول بازگردد و با توجه به قدرت گلزنی این تیم در خط حمله می‌توان انتظار یک بازی پرگل را در نقش جهان داشت و بیراه نیست اگر این مصاف را دیداری دست‌گرمی برای سپاهان بخوانیم.
در ادامه رقابت‌های امروز گل‌گهر سیرجان که بعد از شکست خانگی مقابل فولاد خوزستان و همچنین کسر امتیاز بابت استفاده از بازیکن غیرمجاز حال و روز چندان مساعدی ندارد، میزبان تیم لیگ یکی شهرداری آستاراست. فولاد خوزستان هم مدافع عنوان قهرمانی امیدوار است در بازی خانگی با شهرداری نوشهر خود را به هدف این فصلش (قهرمانی دوباره) نزدیک کند. مصاف تیم‌های آرمان‌گهر سیرجان- نساجی مازندران، پدیده مشهد- استقلال ملاثانی، ذوب‌آهن اصفهان- رایکا بابل، صنعت نفت آبادان- شمس آذرقزوی، ماشین‌سازی تبریز- مس کرمان، پیکان تهران- قشقایی شیراز، آلومینیوم اراک- فجر شهیدسپاسی شیراز، خیبر خرم‌آباد- مس شهر بابک و شاهین شهرداری بوشهر- نفت نیز از دیگر دیدار‌های مرحله یک‌شانزدهم مسابقات جام حذفی است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار