کد خبر: 1072210
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۰
ساخت ۸ واحد آموزشی جدید به همت خیرین هرمزگانی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان از آغاز ساخت هشت واحد آموزشی جدید در این استان به همت خیرین خبرداد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان از آغاز ساخت هشت واحد آموزشی جدید در این استان به همت خیرین خبرداد.
سیدفخرالدین هاشمی مدیرکل نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس هرمزگان با بیان اینکه در هفته گذشته و در راستای جهاد مدرسه‌سازی در استان عملیات ساخت هشت پروژه آغاز شده، گفت: آیین کلنگ‌زنی مدرسه مرحومه آمنه فردی‌پور اشکنانی در بندرلنگه با زیربنای ۲ هزار مترمربع در قالب ۱۲ کلاس درس و مدرسه فاطمیه در بندرکنگ با زیربنای ۱۸۰۰ مترمربع در قالب ۹ کلاس انجام شد. وی افزود: کلنگ مدرسه صددرصد خیری هلدینگ گسترش انرژی پاسارگاد در روستای زینبی قشم در قالب ساختمان آموزشی ۷۰۰ مترمربعی با شش کلاس درس به همراه دیوار و محوطه و سالن ورزشی با زیربنای ۱۳۸۰ مترمربع نیز درهفته گذشته به زمین‌زده شد. مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان همچنین از آغاز عملیات اجرایی مدرسه رمچاه قشم خبرداد و تصریح کرد: مدرسه فارابی با زیربنای ۷۰۰ مترمربع در قالب شش کلاس درس به صورت مشارکت ۵۰ درصدی جمعی از خیرین روستای رمچاه جزیره قشم با نظارت و مشارکت این اداره احداث خواهد شد. هاشمی گفت: تفاهمنامه احداث فضای آموزشی شش کلاسه با زیربنای ۳۰۴ مترمربع در شهر فین و مدرسه سه کلاسه با زیربنای ۱۶۸ مترمربع در روستای دشت از توابع بخش فین که از مناطق زلزله‌زده فین بوده نیز با اتاق بازرگانی هرمزگان منعقد شده است.
وی خاطرنشان کرد: آغاز عملیات اجرایی مدرسه مشارکتی شش کلاسه حضرت ولیعصر (عج) شهرستان میناب با زیربنای۴۲۰ مترمربع و دبیرستان متوسطه اول روستای بریزگ بخش بیابان شهرستان سیریک به همت خیر نیک‌اندیش موسی‌دادی با زیربنای ۳۸۴ مترمربع در قالب شش کلاس از دیگر پروژه‌هایی است که در هفته گذشته عملیات اجرایی آن آغاز شده است. مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان با اشاره به اینکه بیش از ۷۰۰ خیر هرمزگانی در ساخت و توسعه فضا‌های آموزشی استان مشارکت دارند، گفت: جهاد مدرسه‌سازی با مشارکت خیرین این استان در حال انجام است.
هاشمی با بیان اینکه ایجاد عدالت و فراهم کردن زیرساخت‌های آموزشی برای دانش‌آموزان یکی از اولویت‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی است و توسعه باید از آموزش و پرورش آغاز شود، افزود: ساخت مدارس، پیش نیاز اشتغال و توسعه پایدار کشور بوده و وجود خیرین مدرسه‌ساز می‌تواند در این راستا کمک‌های شایان توجهی کند.
وی ادامه داد: جهاد مدرسه‌سازی با مشارکت خیرین این استان در حال انجام بوده و اقدامات این اداره کل در مدرسه‌سازی جهادگونه است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار