کد خبر: 1071922
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۰
برگزاری حفظ تلفنی قرآن کریم در مرکز قرآن و حدیث قم مرکز قرآن و حدیث آستان مقدس حضرت معصومه (س) قم دوره‌های حفظ قرآن و نهج‌البلاغه را به صورت تلفنی برای عموم فراگیران خواهر و برادر از سراسر کشور برگزار می‌کند.

مرکز قرآن و حدیث آستان مقدس حضرت معصومه (س) قم دوره‌های حفظ قرآن و نهج‌البلاغه را به صورت تلفنی برای عموم فراگیران خواهر و برادر از سراسر کشور برگزار می‌کند.
مرکز قرآن و حدیث آستان مقدس بانوی کرامت با هدف ترویج معارف قرآنی و نهج‌البلاغه دوره‌های حفظ تلفنی قرآن و نهج‌البلاغه را برای علاقه‌مندان خواهر و برادر در قم برگزار می‌کند. علاقمندان، برای ثبت نام در دوره‌های تلفنی مرکز قرآن و حدیث فراگیران از گروه سنی هشت سال به بالا بدون محدودیت سنی در دوره‌ها پذیرفته می‌شوند. دوره‌های حفظ تلفنی در دو مقطع حفظ آزاد و دوره تثبیت برگزار می‌شود و در دوره حفظ آزاد فراگیرانی که مایل به حفظ قرآن هستند و در گذشته هیچ‌گونه سابقه شرکت در دوره‌های حفظ را ندارند با شرکت در آزمون روخوانی برای ورود به این دوره پذیرفته می‌شوند. دوره تثبیت نیز به این شکل است که کسانی که بیشتر از ۱۵ جز از قرآن کریم را حفظ هستند در آزمون ورودی پنج جز شرکت می‌کنند و پس از آن برای ثبت نام در دوره تثبیت اقدام می‌کنند. در دوره‌های حفظ و تثبیت تلفنی آزمون پایان مقطع برای صدور گواهینامه به صورت آزمون آنلاین تصویری برگزار می‌شود و اگر علاقه‌مندان در آزمون تصویری موفق به کسب نمره قبولی از استادان شوند برای آن‌ها گواهینامه پایان دوره صادر می‌شود. در دوره حفظ قرآن و نهج‌البلاغه به صورت تلفنی چهار استاد با هر فراگیر تمرین داشته و فراگیر با پشتیبانی، هماهنگی و مشاوره استادان برنامه حفظ و تثبیت خود را دنبال می‌کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار