ارتباط موادغذایی فوق فرآوری شده با ریسک نارسایی‌قلبی
کد خبر: 1071539
لینک کوتاه: https://www.Javann.ir/004Ukt
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۸
به گفته محققان، غذا‌های فوق فرآوری شده اثرات نامطلوب بالقوه‌ای بر سلامت افراد دارند.
سرویس جامعه جوان آنلاین: به نقل از زی نیوز، محققان ایتالیایی اثرات سلامتی رژیم غذایی فوق فرآوری شده را بر افرادی که قبلاً از بیماری‌های قلبی عروقی رنج می‌بردند بررسی کردند.

یافته‌های منتشر شده نشان دهنده خطر بالاتر حمله قلبی (یا سکته مغزی) کُشنده است. همچنین مشاهده شد در افرادی که به طور کلی از رژیم غذایی مدیترانه‌ای پیروی می‌کنند، اما مصرف بیش از حد غذا‌های فوق فرآوری شده دارند، خطرات سلامت بیشتر است.

این مطالعه ۱۱۷۱ نفر را به مدت بیش از ده سال مورد بررسی قرار داد. همه آن‌ها در زمان ورود به مطالعه از قبل مبتلا به بیماری قلبی عروقی بودند.

با توجه به رژیم غذایی شرکت کنندگان، محققان بر مصرف غذا‌های فوق فرآوری شده تمرکز کردند، که به طور کلی حاوی افزودنی‌های مختلف مانند رنگ‌ها، نگهدارنده ها، آنتی اکسیدان‌ها، عوامل ضد انعقاد، تقویت کننده‌های طعم و شیرین کننده‌ها هستند.

این دسته شامل نوشیدنی‌های قندی و گازدار، وعده‌های غذایی از پیش بسته‌بندی شده، برخی از محصولات مانند سوخاری، غلات صبحانه، کراکر و ماست میوه‌ای است.

«ماریالائورا بوناچیو»، سرپرست تیم تحقیق، توضیح می‌دهد: «ما مشاهده کردیم که خطر حمله قلبی یا سکته دوم در افرادی که بیشتر از غذا‌های فرآوری‌شده مصرف می‌کنند، دو سوم افزایش می‌یابد. احتمال مرگ به هر دلیلی نیز ۴۰ درصد بیشتر است.»

وی در ادامه می‌افزاید: «لازم به ذکر است که تعریف غذای فوق فرآوری شده به محتوای غذایی مربوط نمی‌شود، بلکه به فرآیندی که برای تهیه و نگهداری آن استفاده می‌شود، مرتبط است. به عبارت دیگر، حتی اگر یک غذا از نظر تغذیه‌ای متعادل باشد، هنوز هم ممکن است فوق فرآوری شده در نظر گرفته شود.»
منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید ها
عناوین پیشنهادی
آخرین اخبار