رییس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: بیش از ۹۸ درصد اوراق قضایی، شامل ابلاغیه، اخطاریه، احکام و احضاریه از طریق حساب کاربری افراد در سامانه ثنا از طریق پیامک انجام شده و نیازی به مراجعه ماموران ابلاغی به منازل یا محل کار افراد نمی باشد. ناصر عتباتی اظهار داشت: با اجرایی شدن سامانه الکترونیک خدمات قضایی، سالانه از استفاده ۳.۵ تا چهار میلیون ورقه در سطح استان صرفه جویی شده و همزمان نیز دقت و سرعت انجام امور قضایی افزایش می یابد.
وی افزود: علاوه بر افزایش سرعت و دقت در ارسال اوراق قضایی از اعمال هزینه مازاد بر بیت المال، ترافیک، سوخت، مشکلات تحویل اوراق و سایر نواقص نیز جلوگیری شده است.
رییس کل دادگستری آذربایجان غربی اذعان داشت: امسال در صدد افزایش تعداد دفاتر قضایی آذربایجان غربی هستیم، و شفافسازی فرآیندهای رسیدگی، کاهش مراجعه به دستگاه قضایی و تسریع در رسیدگی به پرونده، رفع موانع اداری و افزایش کارآمدی دستگاه قضایی از جمله مزایای بهرهمندی از خدمات الکترونیک قضایی است.