کد خبر: 1031827
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۳
جذب مشارکت‌های مردمی در بخش اصلاح و توسعه شبکه‌های آب شهر تربت‌جام در راستای استفاده از ظرفیت‌های مشارکتی در بخش اصلاح و توسعه شبکه توزیع، در هشت ماهه سال جاری با انجام 35 مورد لوله‌گذاری به طول 2 هزار و 115 متر در شهر تربت‌جام انجام شد.

محسن عبداللهی، مدیر امور آبفا تربت‌جام در خصوص اصلاح و توسعه شبکه‌های آب شهر تربت‌جام گفت: 35 مورد لوله‌گذاری به طول 2 هزار و 115 متر در شهر تربت‌جام انجام شده که اقطار آن از 63 تا 110 میلی‌متر است.

وی از جذب 732 میلیون ریال در قسمت‌های مختلف اعم از تهیه لوله، اتصالات و پرداخت هزینه‌های اجرایی خبر داد و افزود: این اقدام موجب بهسازی و بازسازی 39 مورد انشعاب آب شد.

به گفته وی از دو هزار و 115 متر لوله‌گذاری، 972 متر لوله به صورت مشارکتی و بخشی توسط امور تأمین شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار