کد خبر: 1031537
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۰
پرونده یکی از قضات دادگستری شهرستان بابل که سرباز وظیفه‌شناس را تنبیه کرده بود در دادسرای انتظامی قضات بررسی می‌شود.
سرویس حوادث جوان آنلاین:  سیلی زدن یک قاضی به گوش سربازی وظیفه‌شناس که چند روز قبل در دادگستری شهرستان بابل اتفاق افتاد، خواب را از سر خیلی‌ها پرانده‌است. اینکه یک مجری عدالت بخواهد اینگونه سربازی را که در حال انجام وظیفه‌است تنبیه کند، پرسش‌های بسیاری را مطرح کرده‌است.

از جمله اینکه آیا این قاضی در جریان دادرسی چنین رفتاری را با مراجعان خود داشته‌است یا خیر؟ این پرسش از آن جهت مطرح می‌شود که بزه‌دیدگان به دلیل جایگاه قضایی این فرد بیم پیگرد ماجرا را داشته‌اند که این موضوع باید مورد تحقیق قرار گیرد و در صورتی که حقوق مراجعان تضییع شده است، به سان دلجویی از سرباز، آن‌ها هم مورد دلجویی قرار گیرند. پرسش دیگر اینکه این رویه تا چه میزان در دادگستری شیوع دارد و رویه قانونی برای پیگرد آن در صورت محفوظ ماندن حقوق مدعیان چگونه است.

در پیگیری پرونده سرباز بابلی که در حال حاضر با رضایت وی از قاضی متخلف همراه شده‌است، پرونده در دادسرای انتظامی قضات در دست بررسی است.

روز گذشته حجت الاسلام و المسلمین اکبری، رئیس کل دادگستری استان مازندران گفت: «هر چند سرباز بابلی اعلام گذشت کرده، اما پرونده همکار قضایی، همان روز به دادسرای انتظامی قضات ارسال شده و در حال پیگیری است. این اقدام برای صیانت از جایگاه ارزشمند قضات صورت گرفته و به طوری که در روز‌های اخیر بیشتر همکاران قضایی خواهان رسیدگی دقیق و سریع به این موضوع را دارند، چون رسیدگی به تخلف حتی یک نفر در واقع حمایت از همکاران قضایی است که حفظ کرامت و ارزش‌های انسانی همواره جزو اصول حرکتی آن‌ها می‌باشد.»
 
ایجاد سامانه‌ای برای ثبت رفتار‌های نامناسب با سربازان

حادثه برای سرباز حالا به ایجاد سامانه‌ای برای حمایت بیشتر ستاد کل از سربازان منجر شده است. رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیرو‌های مسلح، حقوق سرباز را اولویت مهم این اداره برشمرد و از بررسی برای ایجاد سامانه‌ای به منظور دریافت گزارش سربازان از برخورد‌های احتمالی نامناسب با خودشان خبر داد.

امیر غلامرضا رحیمی‌پور با بیان اینکه برخورد ناشایست با سرباز خط قرمزی جدی برای ماست، به ایسنا گفت: اگر خدایی ناکرده رفتار ناشایستی با سربازی صورت بگیرد ما از طریق سامانه‌ها و ابزار‌های نظارتی که در اختیار داریم به این موضوع ورود خواهیم کرد. در مواردی حتی ممکن است موضوع رسانه‌ای هم نشود، ولی ما در دفاع از حقوق سرباز کوتاه نخواهیم آمد. علاوه بر این ابزار‌ها که در اختیار داریم، این موضوع نیز در دست بررسی است تا بتوانیم سامانه‌ای را برای دریافت این گزارش‌ها ایجاد و راه‌اندازی کنیم که البته این طرح فعلاً در مرحله بررسی اولیه قرار دارد.

اواخر هفته گذشته سرباز دادگستری شهرستان بابل که در مکان ورودی کارکنان مشغول انجام وظیفه بوده از قاضی یکی از شعب که قصد ورود داشته درخواست کارت شناسایی می‌کند. این درخواست با واکنش بد قاضی مواجه شده و منجر به تنبیه بدنی سرباز می‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار