کد خبر: 1014219
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۵
روزنامه آرمان به سبب پرداخت همیشگی به اخبار خانواده هاشمی، خصوصاً با جهت‌گیری بسیار جانبدارانه، همواره به روزنامه خانوادگی خاندان هاشمی رفسنجانی شهره بوده است. روز گذشته، اما این روزنامه در دو تیتر و مطلب صفحه اول خود غلو و مبالغه در وصف هاشمی را رکوردی تازه بخشید. در یک یادداشت که آن را فردی با عنوان «دبیر سابق پایگاه اطلاع‌رسانی آیت‌الله هاشمی» که در بیان آن در یادداشت نویسی مرسوم نیست، نوشته بود، تخریب خاطرات هاشمی، تخریب انقلاب نامیده شد و در آن آمده بود که «خاطرات آیت‌الله هاشمی سال‌هاست خار چشم جریان تحریف انقلاب شده است... خاطرات هاشمی باطل‌السحر تمام تحریف‌کنندگان انقلاب است... آن‌ها که سال‌هاست به تخطئه و تخریب خاطرات هاشمی مشغول هستند، دانسته یا ندانسته در خط تحریف نظام مشغول کارند و ...»

در مطلبی دیگر در همین روزنامه، غلامعلی رجایی، مشاور سابق مرحوم هاشمی رفسنجانی از او می‌گوید. در بخشی از این گفتگو، رجایی از نقش هاشمی در پیروزی روحانی می‌گوید: «نقش آقای هاشمی در شکل‌گیری دولت تدبیر و امید نقشی انحصاری و بی بدیل بود، ایشان با استفاده از هوش سیاسی و تجربه غنی خود در چهار دهه حضور سیاسی صحنه رقابت را به‌گونه‌ای دید که احساس می‌کرد نه اصلاح‌طلب‌ها و نه اعتدالیون نمی‌توانند به تنهایی پیروز ماجرا باشند و بر اصولگرایی فائق آیند. بنابراین این دو جریان را با هم تلفیق کرد. ایشان این کاریزما را داشت که بتواند دو طرف را به هماهنگی برساند. بنابراین نقش ایشان انحصاری، تاریخی و استثنایی بود.»

رجایی از نقش هاشمی در حل مشکلات دولت روحانی هم می‌گوید: «می‌توان گفت بعد از رحلت ایشان آقای روحانی به‌دلیل از دست دادن یک حامی ضربه خوردند. اگر ایشان چالشی داشت آقای هاشمی می‌رفت و صحبت و چانه‌زنی می‌کرد و چالش‌ها را تقلیل می‌داد. اما بعد از درگذشت ایشان این امکان از دست رفت.»

رجایی، هاشمی را زنده‌ترین چهره سیاسی می‌خواند و می‌گوید: «اگر امروز نظرسنجی کنند آقای هاشمی یکی از محبوب‌ترین چهره‌های سیاسی در گذشته است. من با احترام به همه کسانی که از دنیا رفته‌اند می‌گویم شاید زنده‌ترین چهره سیاسی که توانسته است خود را در عرصه سیاسی و دیپلماسی کشور حفظ کند آیت الله هاشمی است و تمام این مخالفت‌ها و تضعیف‌ها به این مسئله مربوط است که جریان فکری ایشان زنده و پویا است و نسخه هاشمی هنوز هم معتبر و نتیجه‌بخش است. آقای هاشمی به‌عنوان یک مجتهد مفسر قرآن و یک روحانی و پرورده امام که می‌توان گفت امام چند نفر را امثال آقای هاشمی و آقای بهشتی و آقای منتظری تربیت کرد.»

تمجید‌های غلو‌آمیز از بزرگان خود، کاری است که اصلاح طلبان به خوبی بلد هستند. همان‌طور که در تخریب شخصیت افراد هم استادند! روزی چنان هاشمی را تخریب کردند که از نمایندگی مجلس انصراف داد و روز دیگر او را لیدر انتخاباتی خود کردند. امروز هم معتقدند هیچ‌کس نباید از هاشمی انتقاد کند و هر انتقادی را به تندی و این‌گونه مبالغه‌آمیز پاسخ می‌دهند.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
فرهاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۶
0
0
بسمه تعالی
به آقای رجایی بفرمایید، دقیقا خطبه نماز جمعه آقای رفسنجانی قبل از عملیات مرصاد را دقیق گوش کنند تا میزان هوش سیاسی ایشان را درک کنند. همان جا که گفتند صدام بعد از قطعنامه چیزی اعلام کرد و ما بررسی کردیم و گفتیم بلوف است(نقل به مضمون) و خطر منافقین شکل گرفت!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۷
0
0
بروحش لعنت
بنده خدا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۵
0
0
خدا برهمه امور اگاهانه نظارت دارند نیت وافعال انجام داده هرکس درافکار عمومی ضبط وثبت است مردم ایران مردم نجیبی است یعنی با حیاست وحیا مانع بعضی مسایل است ازخداوند ملتمسانه خواهانیم همه توحید گویان را از منجلاب دنیا نجات فرماید
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار