کد خبر: 974020
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۳
مدیر دفتر تخصصی جوان :
دومین همایش  طراحی دارو در خانه جوان برگزار شد صنعت داروسازی ایران پیش از پیروزی انقلاب اسلامی صنعتی کاملا وابسته و وارداتی بود اما با پیروزی انقلاب و تربیت جوانان مختصصی در رشته‌های حوزه علوم دارویی و داروسازیی ایران به خودکفایی رسید و اکنون بیش از ۹۵ درصد داروی مصرفی در کشور تولید می‌شود اما همچنان این صنعت و فارغ التحصیلان رشته های وابسته به آن نیازمند حمایت هستند.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان ،مدیر دفتر تخصصی جوان در این رابطه گفت: با توجه به این که تعداد زیادی از فارغ التحصیلان رشته های علوم پایه بیکار هستند و باید جذب بازار کار شود همایش "طراحی دارو در اصفهان" برگزار می شود.

فاطمه اکبرزاده با بیان اینکه این همایش از سوی خانه جوان وابسته به سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان و  با همکاری شرکت بیوکمپ در اصفهان برگزار می شود، افزود: این شرکت زیر نظر سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت ثبت شده است و در جهت کشف، طراحی و فروش دارو فعالیت می کند.

وی ادامه داد: مخاطبین این همایش فارغ التحصیلان رشته های زیست شناسی، شیمی، شیمی دارویی، داروسازی، نرم افزار محاسباتی و علاقه مندان حضور در صنعت دارو هستند.

وی بیان کرد: این همایش به مباحثی همچون آینده شغلی، طراحی دارو و زیست فناوری و کسب درآمد در شرایط بحرانی می پردازد.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار