سرویس دانش و دانشگاه جوان آنلاین: روزهای گذشته تصاویری از وانت اکس ۷ کمپانی ب ام و در رسانهها منتشر شد که باردیگر بحث در رابطه با حضور این کلاس تولیدی در کاتالوگ فروش باواریاییها را به شدت افزایش داد. البته در گذشته نیز چندین بار تصاویری مربوط به وانتهای ب ام و منتشر شد که یکی از آنها به نمونه مفهومی پیکاپ ام ۳ در سال ۲۰۱۱ مربوط میشود. همان زمان نیز اعلام شد که این محصول هیچگاه پایش به خط تولید انبوه ب ام و باز نخواهد شد.

به هرترتیب این بار اکس ۷ سوژه داغ کاربران و رسانهها در فضای آنلاین شده است و البته تایید رسمی ب ام و به ساخت این وانت نیز همه چیز را جذابتر کرده است. کمپانی آلمانی در خبر مرتبط اعلام کرده که این نمونه اولیه توسط کارآموزان این مجموعه طی یک پروژه ۱۰ ماهه آماده شده و البته قرار نیست به مرحله تولید انبوه برسد!
به نظر میرسد باردیگر ب ام و علاقه مندی خود را برای حضوری متفاوت در بازار خودرو نشان داده، اما همچنان تا تصمیم نهایی تردیدها و اختلاف نظراتی وجود دارد. در این مرحله تصمیم گیری را به مدیران کمپانی آلمانی واگذار میکنیم تا در ادامه به تصاویر این محصول چالشی بپردازیم!

همانطور که ب ام و اشاره کرده این محصول نتیجه تلاش، ماجراجویی و همکاری کارآموزان مرکز آموزشی با واحد فناوری و تولید ب ام و در مونیخ بوده است از این رو بیش از آنکه اهداف تولیدی کمپانی آلمانی در آن دنبال شود، طرحی بوده تا چهرههای آینده کمپانی بتوانند تغییرات و تصورات خود را از مدلهای رایانهای به دنیای واقعی انتقال دهند، از این رو نباید به عنوان یک محصول نهایی مورد نقد قرار گیرد.

همانطور که در تصاویر مشاهده میشود تغییر اصلی مربوط به حذف بخش انتهایی اکس ۷ و تبدیل آن به فضایی برای حمل بار میشود. طول فضای حمل بار در حالت بسته (در) ۱۴۰ سانتیمتر و در حالت باز به ۲۰۰ سانتیمتر افزایش مییابد. استفاده از فیبرکربین پلیمری تقویت شده در قسمت رویی سقف (روف تاپ)، درهای عقب و بخش بار موجب شده تا وزن این وانت در مقایسه با نمونه اس یو وی ۱۹۹.۵ کیلوگرم کاهش داشته باشد آنهم در شرایطی که طول وانت نزدیک به ۱۰ سانتیمتر بیشتر از اکس ۷ است.
به منظور افزایش زیبایی محصول توجه خاصی نیز به جزئیات شده، استفاده از دستگیرههای کرومی در کناره متصل به کابین، چوب ساج عسلی رنگ در بخش بار و رنگ جذاب سرمهای هارمونی فوق العادهای را ایجاد کرده که برای دقایقی چشم مخاطب را درگیر خود میکند. بخش حمل بار در این وانت بیشتر به کفپوش باکیفیت یک فروشگاه لوکس شباهت دارد تا مکانی که قرار است انواع و اقسام کالاها را با آن حمل کرد! از این رو چنانچه ب ام و این محصول را زمانی راهی خط تولید کند قطعا کمترین استفاده بخش انتهایی خودرو، برای حمل بار خواهد بود!

در تصاویر نیز برای نمایش حجم بخش بار از یک موتورسیکلت اف ۸۵۰ جی اس استفاده شده که جز تولیدات محبوب و پرطرفدار ب ام و است.

در رابطه با بخش فنی اطلاعات خاصی برای ارائه وجود ندارد، زیرا اساسا تغییری صورت نگرفته که بخواهیم به آن اشاره کنیم. در این نمونه از موتور ۶ سیلندر ۳ لیتری توربوشارژ با ۳۳۵ اسب بخار خروجی استفاده شده و جعبه دنده آن نیز از نوع خودکار ۸ سرعته است.