کد خبر: 95475
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۵
به گزارش «جوان آنلاین»، چندی پیش یکی از شهروندان سمنانی که از ناحیه دست و چشم معلول بود به یکی از واحدهای پلیس مراجعه و عنوان کرد: بعد از یک ماه انتظار برای رسید موعد چکی که داشتم بالاخره راهی بانک شدم، وقتی نوبتم رسید هرچه مدارک داشتم روی میز گذاشتم، اما متصدی بانک گفت که کارت شناسایی در بین مدارک نیست و بدون آن امکان پرداخت وجه چک وجود ندارد. در حین خروج از بانک بودم که فردی به من مراجعه کرد و گفت که حاضر است چک را نقد و زحمت مرا کم کند، لذا چک را به وی دادم، اما هرچه منتظر ماندم دیگر خبری از وی نشد.
کارآگاهان بلافاصله موضوع را در دستور کار خود قرار داده و به تحقیقات همه جانبه پرداختند و توانستند با استفاده از منابع اطلاعاتی و تحقیقاتی محلی و به کارگیری شگردهای علمی، متهم مذکور به نام «ح-س» را شناسایی کنند. پس از شناسایی متهم، نشانی وی به دست آمد و مأموران در محل حاضر شدند. متهم که متوجه حضور مأموران شده بود قصد داشت تا از راه پشت بام متواری شود، اما سرانجام به دام افتاد.
به گفته سرهنگ آقاخانی، رئیس پلیس آگاهی استان سمنان در تحقیقات به عمل آمده از متهم وی منکر هرگونه جرمی شد، اما شواهد و دلایل ارائه شده راه انکار را بر وی بست و او پس از اعتراف به جرم خویش گفت: به شناسایی افراد معلول و کم‌توان در اطراف بانک‌ها می‌پرداختم و به بهانه کمک به آنها اقدام به کلاهبرداری می‌کردم و سپس متواری می‌شدم.
در نهایت در بازرسی از منزل متهم دستگیر شده، مبلغ کلاهبرداری شده کشف و به شاکی عودت داده شد و متهم با صدور قرار روانه زندان شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار