کد خبر: 946894
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۳
ورود سه فروند ایرباس ۳۱۹ به ناوگان هوایی ایران ایر سه فروند هواپیمای ایرباس ۳۱۹ با شماره‌های EY-۵۵۹، EY-۵۵۸، EY-۵۵۷ تا ساعتی دیگر وارد ناوگان هوایی ایران ایر می‌شود.
جوان آنلاين: سه فروند هواپیمای ایرباس ۳۱۹ با شماره‌های EY-۵۵۹، EY-۵۵۸، EY-۵۵۷ تا ساعتی دیگر وارد ناوگان هوایی ایران ایر می‌شود.

حدود یک سال پیش بود که این سه فروند ایرباس از مجارستان خریداری شد و پس از ورود به کشور در فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد به زمین نشست.

این ایرباس‌ها متعلق به یک شرکت هواپیمایی داخلی بود که به دلیل برخی موارد به هما فروخته شد.

ایرباس‌های مذکور در سال ۲۰۰۲ میلادی ساخته شده و هواپیما‌های ملکی ایران ایر خواهد بود.پیش از این این هواپیما‌ها به صورت اجاره‌ای در برخی شرکت‌های هواپیمایی داخلی فعالیت کردند.پس از ورود به ناوگان هما شماره رجیستری این سه فروند هواپیما تغییر خواهد کرد.

ایران ایر در حال حاضر ۲۹ فروند هواپیمای عملیاتی در اختیار دارد که با احتساب این سه فروند به ۳۲ فروند افزایش می‌یابد و حدود ۴۰۰ صندلی پرواز به ناوگان هما افزوده می‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار