کد خبر: 905375
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۰
وزير ارشاد در جمع خبرنگاران در نمايشگاه كتاب:
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با اعلام اينكه از امروز خريد و فروش‌هاي خارجي نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران با دلار 4هزارو200 تومان انجام مي‌شود، گفت: با دو بخش لاتين و عربي هم توافق كرديم تا برايشان تأمين ارز شود.

سيدعباس صالحي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در حاشيه بازديد از نمايشگاه كتاب در جمع خبرنگاران درباره بخش بين‌الملل نمايشگاه كتاب و جلسه شب گذشته با معاون اول رئيس‌جمهور در راستاي تخصيص ارز گفت: در ارتباط با خريد كتاب‌هاي خارجي و نوسانات ارزي كه پديد آمد، دولت تصميم گرفت خريدهاي ارزي رسمي ما با ارز 4هزار و 200 تومان اتفاق بيفتد. در اين راستا روز گذشته در كميته ارز با پيگيري‌هاي جهانگيري و همكاري بانك مركزي و همچنين اقداماتي كه از سوي دوستان ما از سوي معاونت فرهنگي انجام شد و بنده به نتيجه رسيديم و از امروز اين مسئله اجرايي شده است.
صالحي در ادامه پيرامون اينكه تعداد كمي از ناشران تنها به وجهه نمايشگاهي مصلي اعتنا كردند و تنها به دليل اين موضوع كتاب‌هاي خود را به نمايش گذاشتند و فروش ندارند، گفت: پديده تازه‌اي است و البته قابل توجه.
اين ماجرا مي‌تواند به ما كمك كند تا وجه فروشگاهي نمايشگاه كتاب را به اصل نمايشگاه يعني نمايشگاهي كردن آن نزديك كنيم اما اين پديده تازه‌ای است ولي شوراي سياستگذاري نمايشگاه كتاب براي سال‌هاي آتي مي‌تواند برنامه‌ريزي كند تا به اين ماجرا به عنوان يك پديده قابل حمايت نگاه كنند.
صالحي در پاسخ به سؤال خبرنگاري كه درباره مكان نمايشگاه كتاب و انتقال آن از شهر آفتاب به مصلي پرسيد، اينطور پاسخ داد: اين سؤال جدي است اما پاسخ آن آسان نيست.
به طور طبيعي ما مي‌خواهيم شرايط بهتري را هم به لحاظ مكان و هم مراجعه‌كنندگان داشته باشيم. طبيعي است مصلي براي نمايشگاه كتاب ساخته نشده است.
بايد جايي را تدارك ببينيم كه براي 10 روز نمايشگاه كتاب در سال مهيا باشد. در ميان مكان‌هايي كه ما در فضاي موجود داريم چند محل گزينه جاري و موجود نيستند كه آن هم روشن است.
وزیر ارشاد خاطرنشان كرد: دو گزينه باقي ماند. مصلاي امام خميني و شهر آفتاب. ما بايد ببينيم كدام يك از دو مجموعه براي ناشرين و مخاطبان ما مي‌تواند لذت‌بخش‌تر باشد. ممكن است هيچ يك از اين دو حائز نمره 20 نباشند اما مهم اين است كه در فاصله‌اي كه ميان نمرات پيدا مي‌كنند كدام يك مقبول‌تر باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار