کد خبر: 878551
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۱
استاندار البرز با اشاره به اینکه در البرز حتی یک هتل پنج ستاره وجود ندارد، گفت: باید نخست زمینه و بستر جذب گردشگر را ایجاد کنیم، بعد به دنبال شکوفایی ظرفیت ها باشیم، به همین منظور نیز کمیته گردشگری استان را تشکیل می شود.

محمدعلی نجفی ادامه داد: ظرفیت های خوبی در حوزه گردشگری البرز مشاهده شده بنابراین برنامه گسترده ای برای رشد و توسعه گردشگری در استان داریم.

وی با اشاره به اینکه شورای بانک ها تشکیل خواهد شد، افزود: در این شورا صحبت های نهایی در خصوص همکاری بانک ها برای رونق تولید و ایجاد اشتغال انجام خواهم شد.

نجفی با تاکید بر اینکه نباید در اجرای ابلاغیه ها و تکالیف مشخص شده کوتاهی شود، افزود: ضرورت دارد رقم تعهدی بانک ها در این جلسه توسط دبیرخانه ثبت شود تا در نشست بعدی فرایند عمل، میزان رشد و موانع نیز مورد ارزیابی قرار گیرد.

استاندار البرز اضافه کرد: محدودیت ارتباط مدیران برای رفع موانع شغلی به جلسات کارگروهی قابل قبول نیست از این رو باید با اهتمام ویژه ای خارج از این چارچوب ها نیز برای حصول نتیجه بهتر تلاش شود.

وی ادامه داد: در خصوص تامین منابع آب صنایع، مشکلاتی وجود دارد که باید احصا شده و به آنها رسیدگی شود.

نجفی بابیان اینکه اقتصاد مقاومتی فرصت جدیدی را برای کشور فراهم کرده است، گفت: در این رقابت همه استان ها حضور دارند و هراستانی که بیشتر تلاش کند سهم افزون تری را برای اشتغال جذب خواهد کرد.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار