کد خبر: 871084
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۴
نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس تأکید کرد
نماینده مردم شهرستان‌های گرمسار و آرادان در مجلس بر لزوم تقویت زیرساخت‌های رونق صنعت گردشگری در گرمسار و آرادان تأکید کرد.

 غلام‌رضا کاتب جمعه‌شب در همایش بین‌المللی اقوام و عشایر که در گرمسار برگزار شد، اظهار داشت: اگر به گذشته خویش برگردیم و راه پیشینیان خود را ادامه دهیم، می‌توانیم فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی را در دنیا نهادینه کرده و شیعه را به جهانیان معرفی کنیم.
وی افزود: شیعه باید در دنیا همچون نگینی بدرخشد و همه به سمت فرهنگ تشیع گرایش پیدا کنند و این امر جز در سایه اتحاد و همدلی همه مردم محقق نخواهد شد.
نماینده مردم شهرستان‌های گرمسار و آرادان در مجلس ضمن تبریک دهه ولایت و به‌ویژه ایام باسعادت عید سعید غدیر خم یادآور شد: دهه ولایت فرصت مناسبی است تا با زنده نگه داشتن واقعه تاریخی غدیر خم، در کنار همدلی و اتحاد، فرهنگ خود را به جهانیان معرفی کرده و آن را در دنیا نهادینه کنیم.
کاتب با اشاره به برگزاری همایش بزرگ اقوام و عشایر در گرمسار و قدردانی از دست‌اندرکاران این برنامه ادامه داد: برگزاری این‌گونه برنامه‌ها در طول سال فرصت بسیار خوبی برای حفظ و تقویت اتحاد و همدلی در جامعه فراهم می‌کند و در کنار این برنامه‌ها می‌توانیم توجه جهانیان را به خود جلب کنیم.
وی تصریح کرد: حضور اقوام و عشایر استان‌ها و کشورهای دیگر یکی از فرصت‌هایی است که نباید از کنار آن به‌سادگی عبور کنیم و با معرفی فرهنگ و آداب و رسوم اقوام مختلف کشورمان، علاوه بر بصیرت‌افزایی آنان نسبت به مردم و دولتمردان ایران اسلامی، نقشه‌های شوم و خصمانه دشمنان نظام و انقلاب را نیز خنثی کنیم.
نماینده مردم شهرستان‌های گرمسار و آرادان در مجلس خاطرنشان کرد: شهرستان‌های گرمسار و آرادان با توجه به غنای فرهنگی بسیار بالایی که به‌واسطه وجود اقوام و عشایر مختلف از آن برخوردار هستند، می‌توانند با سرمایه‌گذاری در زمینه گردشگری و تقویت این صنعت، علاوه بر اشتغال‌زایی برای جوانان منطقه، زمینه لازم را برای رشد و توسعه این دو شهرستان نیز فراهم کنند.
کاتب گفت: تلاش‌های بسیار زیادی برای برگزاری این مراسم انجام شده که شایسته تقدیر است و در تلاش هستیم تا با تقویت زیرساخت‌های لازم برای رونق صنعت گردشگری در این دو شهرستان، زمینه‌های توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ... را بیش از پیش در این منطقه فراهم کنیم.
وی همچنین ضمن محکوم کردن کشتار دسته‌جمعی مردم مظلوم و بی‌دفاع میانمار و روهینگیا، خواستار رسیدگی به این جنایت‌ها و کینه‌توزی‌ها در مجامع بین‌المللی شد.
نماینده مردم شهرستان‌های گرمسار و آرادان در مجلس افزود: مدعیان دروغین حقوق بشر در این مواقع با سکوت و عدم محکومیت این‌گونه جنایت‌ها و رفتارهای غیرانسانی، چهره تفرقه‌انگیز و چندوجهی خود را به جهانیان نشان می‌دهند.
کاتب بیان کرد: با این کار، نفرت مجامع بشری از استکبار و عوامل دست‌نشانده آن‌ها روزبه‌روز بیشتر خواهد شد و امیدواریم هر چه سریع‌تر زمینه نابودی و هلاکت ستمگران فراهم آید.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار