کد خبر: 870760
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۷

نويسنده: محمدرضا سوري

با وجود تدابيري كه طي سالهاي گذشته براي كاهش آمار تصادفات در كشور انديشيده شده است ، بااين حال سالانه نزديك به 17 هزارنفر جان خودرا برسر اينگونه حوادث كه ناشي از سه عامل ،ناايمني خودروها ، خطاي انساني ووجود نقاط حادثه خيزاست، ازدست مي دهند وتعداد قابل توجهي نيز زخمي ويا براي هميشه معلول مي شوند.

به گفته كارشناسان حوزه ترافیک و حمل و نقل ، آمار بالای مرگ و میر ناشی از حوادث رانندگی در کشور تنها به نبود فرهنگ درست رانندگی مربوط نشده بلكه بخشی از آن به ناایمن بودن راهها و نبودنظارت درست بر حمل و نقل کشور بازمی گردد.

رييس پليس راهور تهران درخصوص علل حوادث رانندگي در كشور مي گويد:« علل حوادث رانندگی و جاده‌ای به سه عامل بر می‌گردد که به عنوان عوامل وقوع حوادث به حساب می‌آیند. انسان، راه و وسیله نقلیه این سه عامل هستند. مهمترین عامل تأثیرگذار در بروز حوادث رانندگی و جاده‌ای که در تحقیقات مختلف به آن پرداخته شده، عامل انسانی است که درصد بالایی از تصادفات به این عامل برمی‌گردد.»

سردارمحمدرضا مهماندار مي افزايد:«لذا براي كاهش تصادفات رانندگي هرسه عامل را درنظر گرفت چراكه بدون توجه به هريك از آنها نمي توان كاري در زمينه كاهش حوادث رانندگي انجام داد.»

وجود 3400 نقاط حادثه خير دركشور

آمارها نشان مي دهد، هم اكنون 3400 نقطه حادثه خيز در 220 هزار کیلومتر راه آسفالته كشور وجود داردكه به شدت نيازمند مرمت وبرطرف شدن هستند، چراكه وجود اين مشكلات مهمترين تاثير را بر بالارفتن حوادث رانندگي در مناطق مختلف كشور دارند.

رئیس‌پلیس‌راه راهور ناجا با اشاره به نقش نقاط حادثه خيز در زمينه بروز حوادث رانندگي در كشور مي گويد:« بررسی‌های پلیس‌راه نشان می‌دهد حدود 30 درصد تصادفات جاده‌ای در محل‌های حادثه‌خیز رخ می‌دهد، به طوري كه حدود 2000 نفر در این مناطق جان خودرا از دست مي دهند.»

سردار محمدحسین حمیدی مي افزايد:«خوشبختانه با اقدامات خوبي كه در زمينه برطرف كردن اين مشكل انجام شدتعداد نقاط حادثه خيزاز 6000نقطه درحال حاضر به 3400 رسيده است كه بايد اين تعداد نيز به حداقل ممكن برسد.»

وب ادامه مي دهد:« پیچ‌های جاده هراز، و از محور‌های تهران- مشهد، تهران- اصفهان یا استان فارس نام كه مدتی قبل اتوبوس سربازان در آنجا دچار حادثه شداز مهمترين نقاط حادثه خيز كشور به شمار مي روند كه به شدت نيازمند برطرف شدن هستند.»

به گفته اين كارشناس پليس،درحالي در سه سال گذشته 5300 نفرجان خودرا در 1500 نقطه بحرانی جاده‌ها از دست داده‌اند، كه درهيچيك از اين حوادث خطای انسانی و خودرویی دخيل نداشت.»

اين اظهارات درحالي است كه كافي نبودن بودجه مورد نياز بنیه فنی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشورموجب شده تا در زمينه برطرف كردن اين نواقص توفيق چنداني اتفاق نيفتد كه اين با توجه به وقوع دوحادثه مرگبارملي طي سال جاري در جاده شيراز كه منجر به جان باختن سربازان ودانش آموزان نخبه كشورشد مي طلبد تا هرچه زودتر اقدامات مثبتي دراين زمينه انجام شود.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار